Ελληνίδα ηθοποιός μίλησε για την ιστορία βίας που έζησε στα 25 της

«Υπάρχουν χιλιάδες γυναίκες που κακοποιούνται με τον ίδιο τρόπο!»

Είναι μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της νέας γενιάς, που είδαμε πρώτη φορά τηλεοπτικά στη σειρά του Mega, «Χαρά αγνοείται».

Ο λόγος για τη Στεφανία Γουλιώτη που το απόγευμα της Δευτέρας ήταν καλεσμένη της Νάντιας Κοντογεώργη στο «φλΕΡΤ» και περιέγραψε τις στιγμές τρόμου που έζησε όταν κάποιος της επιτέθηκε μέσα στο σπίτι της. 

Κοντογεώργη: «Ανακαλώ όλες τις φορές που βίωσα σεξουαλική παρενόχληση»

Στεφανία Γουλιώτη

«Είναι υπέροχο αυτό που συμβαίνει που τώρα αρχίζουμε και μιλάμε γιατί τώρα είναι η ιδανική στιγμή γιατί τα Μέσα μας στηρίζουν, αλλά είναι ιδανική στιγμή που όλοι συμμαχούμε. Κανένας μας δε θέλει να κάνει τα social media ένα μεσαιωνικό δικαστήριο, θέλουμε να είμαστε μέσα στην ευνομούμενη πολιτεία και η πολιτεία να μας ακούσει», είπε αρχικά η ηθοποιός. 

Στεφανία Γουλιώτη: Η ηθοποιός είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί

«Θα σου πω μια ιστορία δική μου αλλά όχι ως καλλιτέχνης. Δεν έχω υποστεί τέτοια βία μέσα στη δουλειά. Έχω υποστεί τέτοια βία ως πολίτης. Κάποια στιγμή ένας άνθρωπος θεωρούσε ότι εγώ ευθύνομαι για ένα κακό που του είχε συμβεί. Ήρθε έξω από το σπίτι μου και χτύπαγε τα παντζούρια. Κάλεσα την αστυνομία, ήρθε, μπήκε μέσα μαζί με τους αστυνομικούς και μου έδωσε μια πάρα πολύ δυνατή σφαλιάρα να το πω και μου κόλλησε το κεφάλι στον τοίχο. Μπροστά στα μάτια των αστυνομικών. Μας πήγαν στο αστυνομικό τμήμα -ήμουν 25 χρονών- κι εκεί άκουσα την εξής φράση που τότε θεώρησα φυσιολογική. “Μπορείτε να κάνετε ασφαλιστικά μέτρα αλλά πού να μπλέκετε;”», τόνισε λέγοντας τη δική της εμπειρία. 

«Μπράβο στα κορίτσια που το ξεκινήσανε ώστε η Στεφανία 25 χρονών να μη φοβάται να τα κάνει τα ασφαλιστικά μέτρα. Υπάρχουν χιλιάδες γυναίκες αυτή τη στιγμή που κακοποιούνται με τον ίδιο τρόπο και είναι μια πάρα πολύ καλή ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε αυτό το κλειδί με αυτόν τον τρόπο. Χαίρομαι πάρα πολύ με τα αγόρια που μίλησαν. Νιώθω ευθύνη που ως μάρτυρας τέτοιων καταστάσεων δεν μπήκα μπροστά να υποστηρίξω την αλλαγή», συμπλήρωσε η Στεφανία Γουλιώτη.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top