Η πρώτη συνέντευξη της Τζένης Μπότση μετά τις καταγγελίες

Σοκάρει η περιγραφή της για τον γνωστό ηθοποιό/σκηνοθέτη

Μετά τη Ζέτα Δούκα που άνοιξε τον «χορό» των αποκαλύψεων για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό θέατρο, η Τζένη Μπότση την περασμένη Παρασκευή μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε αρκετά χρόνια πριν από γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη

Η δημοφιλής ηθοποιός, που πέρυσι έγινε μητέρα, εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ το βράδυ της Δευτέρας, δίνοντας την πρώτη της συνέντευξη μετά τις αποκαλύψεις της.

Με τρεμάμενη φωνή μίλησε για όλα όσα βίωσε στο παρελθόν από τον ιδιαίτερα δημοφιλή ηθοποιό.  

Τζένη Μπότση

«Ήταν το 1994, μόλις είχα τελειώσει τη δραματική σχολή και είχε έρθει να δει τις πτυχιακές μας εξετάσεις. Μετά από κάποιους μήνες επικοινώνησε μαζί μου και με κάλεσε να πάω σε ένα θέατρο να με δει για κάποιο έργο. Πήγα στο πρώτο ραντεβού σε κεντρικό θέατρο. Μου είπε πως θα έπρεπε να πάμε στο γραφείο του επειδή εκεί γίνονταν κάποιες δουλειές. Πήγαμε σε ένα διαμέρισμα στην περιοχή του Ζωγράφου. Εκεί έγινε η ακρόαση. Μου ζήτησε να ξεχάσω το κείμενο και θα μου υπαγόρευε εκείνος τι θα λέω. Κάποια στιγμή άρχισαν να έχουν βωμολοχία αυτά που θα έπρεπε να πω, του είπα πως δεν μπορώ να πω αυτά τα εκτός κειμένου λόγια γιατί ήταν χυδαία. Μου είπε πως το καταλαβαίνει, αλλά θα υπάρξει διασκευή του έργου οπότε ίσως να φύγω, να το σκεφτώ και να ξαναπάω μια επόμενη φορά για να συνεχίσουμε. Όντως έφυγα και το σκέφτηκα πολύ. Είπα πως πρέπει να το παλέψω, το θεώρησα μεγάλη ευκαιρία για μένα και ξαναπήγα στο ίδιο μέρος. Μου ζητήθηκε να φοράω και φούστα που δεν φορούσα την πρώτη φορά», είπε ρίχνοντας περισσότερο φως στο συμβάν. 

Καπουτζίδης και Σεργουλόπουλος στηρίζουν Λάμπρη και Μπότση

«Κάποια στιγμή με έβαλε να χορέψω και με γύρισε προς τον τοίχο. Τον ένιωσα μετά από λίγο πολύ κοντά, την ανάσα του, και όταν γύρισα να τον κοιτάξω, είδα ότι αυτοϊκανοποιούταν. Έπαθα σοκ. Ούρλιαζα, φώναζα και έκλαιγα. Νομίζω ότι και αυτός σοκαρίστηκε με την τόσο έντονη αντίδραση μου. Τότε ήμουν 22 ετών. Ήταν κλειδωμένη η πόρτα οπότε δεν μπορούσα να φύγω. Ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες και μετά έφυγα. Δεν το είπα σε κανέναν για πάρα πολλά χρόνια»,πρόσθεσε συντετριμμένη η ηθοποιός.

Κλείνοντας, η Σία Κοσιώνη ως γυναίκα και μητέρα της έδωσε τα συγχαρητήρια της για όσα τόλμησε με θάρρος να εκφράσει δημόσια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top