Πρώην συνεργάτης του Σεφερλή καταγγέλει:«Μου έριχνε 15 χαστούκια την ημέρα»

Η απάντηση του δικηγόρου του ηθοποιού και θιασάρχη

Στο βίντεο απαντούν ο δικηγόρος του Μάρκου Σεφερλή αλλά και ο Γιώργος Λαμπάτος στο «Happy Day»

Τις τελευταίες μέρες οι θλιβερές ιστορίες για κακοποίηση από ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου. 

Ο ηθοποιός Γιώργος Λαμπάτος/ NDP

Σε άλλη μια μεγάλη αποκάλυψη προχώρησε σήμερα ο Γιώργος Λαμπάτος, ο οποίος μίλησε για δεύτερη φορά για την συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή στην εφημερίδα Ontime. 

Συνέντευξη star.gr:Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο «Θανάσης» από το «Λαβ Σόρρυ»!

«Είχαν συμβεί σε αυτή τη συνεργασία τραγικά πράγματα. Η μεγαλύτερη τραγωδία που είχε συμβεί σε μένα ήταν στην παράσταση «Ο Ηλίας του 16ου» που είχε ανέβει στο Θέατρο «Μινώα» σε κεντρικό θέατρο της Αθήνας. Εγώ έπαιζα το ρόλο του Βέγγου, συμπρωταγωνιστικό ρόλο δηλαδή, και ο Σεφερλής έπαιζε το ρόλο του Χατζηχρήστου. Στο ρόλο αυτό ο Βέγγος «τρώει» σφαλιάρες για να φύγει από το Τμήμα, όπως θυμάστε. Αυτές οι σφαλιάρες ήταν αληθινές. Έπρεπε δηλαδή στην παράσταση αυτή να φάω 10-12 σφαλιάρες, όπως ήταν σκηνοθετημένο το έργο, οι οποίες η μία ήταν πιο δυνατή από την άλλη. Ήμουν παιδί, μόλις έβγαινα στο θέατρο καλά καλά, και άρχισε να με πονάει αυτό το πράγμα και διαμαρτυρήθηκα.


Του είπα: «Μάρκο, τι γίνεται, ρε συ, πονάω», μου απάντησε: «Μου ξέφυγε». Δίναμε 7 παραστάσεις την εβδομάδα την εποχή αυτή σ’ ένα θέατρο γεμάτο. Την άλλη μέρα, πιο δυνατές οι σφαλιάρες. Να έχω φτάσει σ’ ένα σημείο να μην ξέρω τι να κάνω. Διότι αν αντιδρούσα με κάποιον τρόπο άσχημο, θα σταμάταγα μια παράσταση γεμάτη από κόσμο. Βγάζανε πολλά λεφτά και πίστευα ότι θα καταστραφούμε ακόμα χειρότερα. Θα μου λέγανε: «Του ξέφυγε μια σφαλιάρα κι εσύ αντέδρασες με τέτοιον τρόπο; Και δημιουργείς πρόβλημα στον πρωταγωνιστή;». Ήμουν υποχρεωμένος να κάθομαι να τρώω 15 σφαλιάρες τη μία πιο δυνατή από την άλλη σε σημείο που να πηγαίνω σπίτι μου και όταν έφτανε η ώρα να πηγαίνω στην παράσταση, να πηγαίνω με κλάματα, διότι θα έπρεπε να υποστώ το ξύλο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός. 

«Έπρεπε να υποστώ ένα ψυχολογικό θρίλερ»

Στα παρασκήνια, όπως είπε ο Γιώργος Λαμπάτος,  δεν είχε ιδιαίτερες σχέσεις με τον Μάρκο Σεφερλή, ενώ δεν τον πρότεινε εκείνος για τον ρόλο του συμπρωταγωνιστή, αλλά η Τίνα Σακελλαρίου. 

«Πήγαινα με κλάματα στην παράσταση. Έπρεπε να υποστώ ένα ψυχολογικό θρίλερ, όπου δεν ήξερα πώς να αντιδράσω και εγώ έριχνα και το βάρος στον εαυτό μου, που δεν έκανα κάτι παραπάνω. Είχα σοκαριστεί με αυτό το πράγμα. Αλλά δεν μπορούσα να σταματήσω και την παράσταση» είπε ο Γιώργος Λαμπάτος. 

Σε ερώτηση για το αν σκέφτηκε να καταγγείλει την συνεχόμενη βία, ο ηθοποιός απάντησε χαρακτηριστικά: «Πού να το καταγγείλω; Το είπα στον επιχειρηματία του θεάτρου. Τι άλλο να κάνω; Αλλιώς έπρεπε να κατεβάσω μια παράσταση που έπαιζαν 15 ηθοποιοί». 

Η απάντηση του δικηγόρου του Μάρκου Σεφερλή

Το πρωί της Παρασκευής ο δικηγόρος του Μάρκου Σεφερλή, Μιχάλης Σαρρής, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, στην οποία δήλωσε πως η υπόθεση αυτή έχει πάρει ήδη τον δρόμο της δικαιοσύνης. 

«Ο κύριος Σεφερλής πραγματοποίησε αγωγή, διότι θεώρησε ότι οι ισχυρισμοί αυτοί είναι συκοφαντικοί. Η αγωγή αυτή έχει ήδη εκδικαστεί, ενώ ο κύριος Λαμπάτος δεν είχε έρθει καν στο δικαστήριο. Έτσι, υποχρεώθηκε να αποζημιώσει τον κύριο Σεφερλή, καθώς οι ισχυρισμοί κρίθηκαν ως «συκοφαντικοί» από το δικαστήριο. Στη δίκη είχε παραστεί ως μάρτυρας και ο σκηνοθέτης της παράστασης, ο κύριος Βουγιουκλάκης, ο οποίος δήλωσε ότι δεν είχε δημιουργηθεί κανένα απολύτως πρόβλημα» δήλωσε ο δικηγόρος του Μάρκου Σεφερλή. Από ότι φαίνεται, επίσης, ο Γιώργος Λαμπάτος δεν έχει πληρώσει ακόμα την δικαστική αποζημίωση. 

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top