Άριελ Κωνσταντινίδη: «Με φιλούσε στη σκηνή. Ήταν χυδαίο»

Η ηθοποιός αναφέρει ότι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης

Το επαναλαμβανόμενο περιστατικό σεξουαλικής βίας και παρενόχλησης που βίωσε στην καριέρα της στο θέατρο, εξομολογήθηκε η Άριελ Κωνσταντινίδη στο «Pop Up» του Alpha το μεσημέρι της Τετάρτης

Πρωτοψάλτη: Το post για τοv Κιμούλη και τις «καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου»

Με αφορμή το «κύμα» εξομολογήσεων γυναικών που έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής ή άλλης μορφής βίας μετά τη Σοφία Μπεκατώρου, η ηθοποιός περιέγραψε την εφιαλτική εμπειρία που είχε σε θεατρική παράσταση.

Άριελ Κωνσταντινίδη

«Έχω υποστεί πάνω στη σκηνή σεξουαλική κακοποίηση με την έννοια ότι βρίσκεσαι σε μια συνθήκη που δεν μπορείς να αντιδράσεις, επειδή είναι ο κόσμος. Κάθε μέρα! Με ένα φιλί που δεν ήταν ένα απλό σκηνικό φιλί δύο συνεργατών που παριστάνουν κάτι άλλο. Μόνο ένας συνάδελφός μου το είχε καταλάβει και έλεγε “θα τον σκοτώσω”. Μόνο μια μέρα αυτός ο άνθρωπος σεβάστηκε και δεν ήταν χυδαίο, όπως τις άλλες μέρες, όταν είχα μια μεγάλη απώλεια οικογενειακή. Πολλά περιστατικά και με γυναίκες και άντρες. Βεβαίως κλεινόμουν στο καμαρίνι ή στις τουαλέτες και κλείδωνα. Ποιος θα μας πιστέψει; Έτρεμα σαν το ψάρι να του το πω, γιατί έβλεπα τη συμπεριφορά του και σε άλλα άτομα. Θα ήταν τόσο τιμωρητικός μετά, θα μου έλεγε ότι είναι ο ρόλος. Εδώ ήταν η επιβίωση. Είχα εφεύρει το “παγώνω, δε ζω”» εξομολογήθηκε η ηθοποιός. 

Μιμή Ντενίση: «Θα συμβούλευα τον Γιώργο Κιμούλη να ζητήσει συγγνώμη»

Η ηθοποιός θέλησε να στείλει κι ένα μήνυμα σε όσες γυναίκες επιλέγουν τη  σιωπή, ενώ έχουν βιώσει σεξουαλική παρενόχληση. 

«Τρέμω. Είναι όλο το συναίσθημα. Θα επιχειρήσω να είμαι πιο συγκροτημένη, γιατί το θέμα δεν είναι η τιμωρία, αλλά πώς εμείς οι γυναίκες οχυρωνόμαστε από πολύ μικρή ηλικία με τα όριά μας, την αξιοπρέπειά μας και κανένας δεν μπορεί να μας κουνήσει. Κανένας δεν έχει πραγματική εξουσία, εμείς του δίνουμε τα κλειδιά για την εξουσία. Πιο πολύ μιλάω ως γυναίκα και μητέρα που έχει αγόρια και θέλω να τα μεγαλώσω με ευγένεια», είπε φανερά συγχυσμένη.

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top