Μιμή Ντενίση: «Ξέρω ότι ο Κιμούλης χρωστάει χρήματα στη Γερονικολού»

Τον συμβουλεύει να ζητήσει συγγνώμη, όπως είπε στο «Πρωινό»

Είναι μια από τις πιο επιτυχημένες θιασάρχισσες του ελληνικού θεάτρου εδώ και χρόνια και σίγουρα γνωρίζει πολλά για το σινάφι της

Κατερίνα Γερονικολού για τον Γιώργο Κιμούλη: Με φόβισες, με τρόμαξες

Ο λόγος για τη Μιμή Ντενίση που καλεσμένη την Τετάρτη στο «Πρωινό», ρωτήθηκε φυσικά για τον σάλο που έχει ξεσπάσει μετά τις καταγγελίες της Ζέτας Δούκα για τον Γιώργο Κιμούλη.

«Εγώ μιλάω πάντα ειλικρινά. Δεν έπεσα από τα σύννεφα. Μέσα στο θέατρο ξέρουμε ποιοι είναι οι άνθρωποι οι εύκολοι, οι αγαπημένοι των ηθοποιών. Και ποιοι είναι οι δύσκολοι», δήλωσε αρχικά.

Η Καίτη Γαρμπή παίρνει θέση για τις δηλώσεις του Γιώργου Κιμούλη

Μιμή Ντενίση Γιώργος Κιμούλης

«Η πρώτη απάντηση που θα δώσω είναι ότι αν κοιτάξεις τους θιάσους, όπου δεις και πηγαίνουν όλοι οι ηθοποιοί, σημαίνει ότι υπάρχει καλή σχέση. Ο Γιώργος είναι ένας δύσκολος θιασάρχης. Εγώ προσωπικά έχω καλή σχέση με τον Γιώργο. Δεν έχουμε συνεργαστεί στο θέατρο. Δεν τον ξέρω πώς λειτουργεί με τους συνεργάτες του. Αυτό που ξέρω είναι τις κοπέλες. Η Γερονικολού είναι μαζί μου 10 χρόνια. Είναι παιδί μου, είναι τέλειος συνεργάτης. Τη Ζέτα την ξέρω και την εκτιμώ πάρα πολύ. Δεν πιστεύω ότι καμία γυναίκα βγαίνει και λέει ψέματα που θίγουν και την ίδια. Καμία δε θα το κάνει. Ποια ηθοποιός θα βγει να πει ότι την κλώτσησαν;», είπε στη συνέχεια. 

Ρουμελιώτη για Κιμούλη: «Από τον φόβο μου κρυβόμουν στην τουαλέτα»

«Ο Γιώργος δεν είναι ο μόνος που έχει τη φήμη πως δε φέρεται καλά στους ηθοποιούς. Έχει τη φήμη ότι φέρεται άσχημα. Και άλλοι. Όχι μόνο ο Γιώργος. Εγώ ξέρω ποιοι είναι αυτοί. Στο θέατρο γνωριζόμαστε. Η Γερονικολού μου είχε πει ότι είναι στα δικαστήρια, γιατί της χρωστούσε τα χρήματά της από την παράσταση. Έτσι ξέρω. Δεν είχαμε μιλήσει για άλλα πράγματα. Και ο Γιώργος και άλλοι ηθοποιοί και κάποιοι σκηνοθέτες φέρονται σκληρά και άσχημα στους ηθοποιούς. Σε μια πρόβα μπορεί να γίνουν πολλά. Εγώ έχω φωνάξει πολλές φορές. Η παράσταση είναι κάτι άλλο. Ο άλλος μπροστά σε 500 άτομα μπορεί να πάθει και την καρδιά του αν του πεις τίποτα... Θα συμβούλευα τον Γιώργο Κιμούλη να ζητήσει συγγνώμη», συμπλήρωσε η γνωστή ηθοποιός.

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top