Ναταλί Ντελόν: Πέθανε η μοναδική επίσημη σύζυγος του Γάλλου γόη

Ο Αλέν Ντελόν είχε ταραχώδη ερωτική ζωή αλλά παντρεύτηκε μόνο μία φορά

H μοναδική γυναίκα που παντρεύτηκε ο διάσημος Γάλλος γόης, Αλέν Ντελόν, Ναταλί Ντελόν, έφυγε από τη ζωή νικημένη από τον καρκίνο σε ηλικία 79 ετών.

Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε μέσω Twitter ο γιος τους, Άντονι Ντελόν, ενώ είπε στο πρακτορείο AFP: «Η μητέρα μου πέθανε σήμερα το πρωϊ στις 11, στο Παρίσι, έχοντας δίπλα της όλους τους κοντινούς της ανθρώπους».

 

Το love story του Αλέν Ντελόν και τη Ναταλί

Για χάρη της ηθοποιού Ναταλί, η οποία έχει μαροκινή καταγωγή, ο αιώνιος γόης του κινηματογράφου εγκατέλειψε τη Ρόμι Σνάιντερ το 1963.
Αλέν και Ναταλί παντρεύτηκαν το 1964 αλλά ο γάμος τους ήταν θυελλώδης, γεμάτος εντάσεις και καβγάδες και διήρκεσε μόνο 5 χρόνια. Μαζί απέκτησαν τον επίσης ηθοποιό, Άντονι Ντελόν, ο οποίος δεν κατάφερε ποτέ ν’ αποτινάξει το βάρος της σύγκρισης με τον διάσημο πατέρα του.

alen delon

Ο Αλέν και η Ναταλί Ντελόν το 1965/ AP Images 

Natali delon

Η Ναταλί προσπαθώντας να ξεφύγει από τους παπαράτσι μετά τον χωρισμό της από τον Αλέν/ AP Images

Ο Αλέν Ντλόν απέκτησε άλλα δύο παιδιά αργότερα με το μοντέλο Ολλανδικής καταγωγής Ροζαλί Βαν Μπρέμεν, τον Φαμπιάν, μοντέλο και ηθοποιό και την αγαπημένη του, Ανούσκα. 

αλέν ντελόν

Με την κούκλα κόρη του Anouchka που του απένειμε τον Χρυσό Φοίνικα τον Μάρτιο του 2019 /Φωτογραφία AP Images 

Τη Ροζαλί μπορεί να μην την παντρέυτηκε, αλλά εκείνη κατέχει μία άλλη πρωτιά. Είναι η μοναδική γυναίκα από τις δεκάδες στη ζωή του Ντελόν, που τον εγκατέλειψε εκείνη.

Με τη Ναταλί είχαν καλές σχέσεις μέχρι και τώρα, λίγο πριν εκείνη φύγει από τη ζωή σήμερα. Μάλιστα, την περίοδο των Χριστουγέννων όταν εκείνη τον επισκέφθηκε στο σπίτι του στο Παρίσι, ο γιος τους τούς απαθανάτισε προσθέτοντας κάτω από την φωτογραφία τους στο Instagram τη λεζάντα «Ακαταμάχητη αγάπη».

 

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top