Οικονομάκου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της

Η ηθοποιός και ο Φίλιππος Μιχόπουλος περιμένουν το δεύτερο παιδί τους

Έγκυος για δεύτερη φορά είναι η Αθηνά Οικονομάκου και πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Η ηθοποιός και ο σύζυγός της Φίλιππος Μιχόπουλος περιμένουν το δεύτερο παιδάκι τους και ανυπομονούν να μεγαλώσει η οικογένειά τους! Το ζευγάρι έχει ήδη έναν γιο, τον Μάξιμο, ο οποίος είναι 3 ετών!

Έγκυος για δεύτερη φορά η Αθηνά Οικονομάκου!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Athina (@athinao1konomakou)

Η Αθηνά έκανε τις πρώτες δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μετά την αποκάλυψη της δεύτερης εγκυμοσύνης της και είπε χαρακτηριστικά:

«Σας ευχαριστώ πολύ. Είμαι χαρούμενη, ευτυχισμένη. Θα έρθει σε λίγο καιρό όχι πάρα πολύ. Έχει περάσει αρκετός καιρός και για αυτό αποφάσισα να το πω. Ευχαριστώ και όλους τους δημοσιογράφους που σεβάστηκαν την ιδιωτικότητα του γεγονότος παρόλο που πολλοί το ήξεραν. Με τον Φίλιππο ήμασταν μαζί όταν το έμαθα. Με τον Μάξιμο συζητάμε σιγά σιγά κάποια πράγματα. Όταν γεννιέται όμως ένα μωρό όλα αλλάζουν… Είναι κάτι που το θέλαμε πολύ. Η εγκυμοσύνη έχει ενταχθεί εδώ και πολύ καιρό στη σειρά απλά δεν έχουν προβληθεί ακόμα τα επεισόδια».

Πριν από μέρικές ημέρες η ίδια ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram ότι είναι έγκυος και ότι πλέον η κοιλίτσα δε κρύβεται!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Athina (@athinao1konomakou)

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top