Θεοδωράκης: Αποχαιρετά τη Σταυροπούλου με φωτογραφία που εκείνη ήθελε

Συγκινεί το «αντίο» του στην καλή του φίλη

«Φτωχότερος» είναι πια ο καλλιτεχνικός κόσμος της Ελλάδας μετά τον θάνατο της Πηνελόπης Σταυροπούλου. 

Πέθανε στα 60 της η ηθοποιός Πηνελόπη Σταυροπούλου

Η γνωστή ηθοποιός έφυγε από τη ζωή νικημένη από τον καρκίνο βυθίζοντας στη θλίψη και το πένθος τα αγαπημένα της πρόσωπα, τους φίλους, τους συνεργάτες και τους θαυμαστές της.

Θεοδωράκης σταυροπούλου

Ο καλός φίλος και συνεργάτης της Σταυροπούλου, Σταύρος Θεοδωράκης, θέλησε να την αποχαιρετήσει και δημόσια και έτσι έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ του Instagram:

πηνελόπη σταυροπούλου καρκίνος

«Με αυτή τη φωτογραφία, μου ζήτησες να σε αποχαιρετήσω. “Πρόσεξε” μου είπες, “μη βάλεις κάποια από τις παλιές, τις λουσάτες και τις καλλιτεχνικές…”. Ό,τι πεις λοιπόν Πηνελόπη μου. Ας αφήσουμε τις φωτογραφίες από τις παραστάσεις σου, για τους άλλους. Εμείς θα σε θυμόμαστε για όλα αυτά που ζήσαμε.

Για τα ταξίδια μας με το βαν του Ποταμιού… Το τρεχαλητό σου στις πλατείες, την φωνάρα σου, την λεβέντικη κορμοστασιά σου… Την τόλμη σου στους “Πρωταγωνιστές” – “σπάσαμε την βιτρίνα”, υπερηφανευόσουν… Και για τις τελευταίες συζητήσεις μας στους καναπέδες σου. Τσάι στις πορσελάνες σου και διηγήσεις μιας ζωής που είχε από όλα. Σαλόνια και αλώνια. Γεια σου γλυκιά μου – χάσατε όσοι δεν την είχατε γνωρίσει», έγραψε ο Σταύρος Θεοδωράκης κάτω από τη φωτογραφία της ταλαιπωρημένης από τον καρκίνο Πηνελόπης Σταυροπούλου.

πηνελόπη σταυροπούλου πέθανε θεοδωράκης

πηνελόπη σταυροπούλου πέθανε θεοδωράκης

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top