Αιμιλιάνο - Μαριαγάπη: Έρωτας ή marketing;

Πώς είναι η σχέση των δύο πρώην παικτών του GNTM;

Πέρασε κιόλας ένας μήνας από τη στιγμή που το GNTM 3 τελείωσε και ο Αιμιλιάνο Μάρκου είδε τη ζωή του να αλλάζει. Το μοντέλο δεν έχει σταματήσει να δέχεται επαγγελματικές προτάσεις, ενώ οι φωτογραφίσεις διαδέχονται η μία την άλλη.

Μαριαγάπη GNTM 3: Full in love στην αγκαλιά του Αιμιλιάνο της

 Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες υπέγραψε με πρακτορείο μοντέλων στην Αυστρία και ετοιμάζεται να ανοίξει τα «φτερά» του και στο εξωτερικό.

Δεν είναι όμως μόνο τα επαγγελματικά του που έχουν ανοδική πορεία. Ο διαγωνισμός ομορφιάς του Star στάθηκε αφορμή για να γνωρίσει την κοπέλα που του «έκλεψε» την καρδιά, τη Μαριαγάπη Ξυπολιά.

Οι δυο τους ζουν έναν μεγάλο έρωτα και οι κοινές τους εμφανίσεις όλο και πυκνώνουν! Μήπως, όμως, η σχέση του δεν είναι αληθινή και βασίζεται στο marketing; «Με τη Μαριαγάπη έχουμε μια πολύ αληθινή σχέση και οι πράξεις μας αποδεικνύουν ότι αγαπάμε ο ένας τον άλλον. Θα πρέπει να σου πω ότι βιάζομαι, γιατί η Μαριαγάπη έχει μαγειρέψει και με περιμένει σπίτι να φάμε», είπε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και τον Ισίδωρο Φίκαρη.

Ο ερωτευμένος Αιμιλιάνο αποκάλυψε και ποια είναι η σχέση της αγαπημένης του με τη μητέρα του. «Η μαμά μου, η κούκλα μου, την αγαπάει σαν παιδί της. Με το που έρθει η Μαριαγάπη στο σπίτι, η μαμά μου αλλάζει και είναι με το χαμόγελο».

Η Μαριαγάπη δεν έχει «κερδίσει» μόνο τη μαμά του, αλλά έχει καταφέρει να αλλάξει και τον ίδιο. «Αγαπώ την εκδοχή του Αιμίλιου, την οποία μου βγάζει η Μαριαγάπη. Μου αρέσει ο εαυτός μου όταν είμαι μαζί της. Είμαι πιο τρυφερός, cool γενικά ξεχνιέμαι. Το κορίτσι το έχω πάρει. Τώρα αν θα ζητήσω το χέρι της… είναι πολύ νωρίς γι’ αυτό».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»
Δείτε όλα τα lifestyle νέα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top