Άρμι Χάμερ: Τέλος στη συνεργασία με τη Λόπεζ λόγω του ροζ σκανδάλου!

Οι πρώτες δηλώσεις του Αμερικανού ηθοποιού

Την αποχώρησή του από την ταινία «Shotgun Wedding» με πρωταγωνίστρια την Τζένιφερ Λόπεζ ανακοίνωσε ο Αμερικανός ηθοποιός Άρμι Χάμερ, μετά το πολύ «φρέσκο» σκάνδαλο που ξέσπασε γύρω από την… ιδιαίτερη σεξουαλικη του ζωή.

Άρμι Χάμερ

Την είδηση επιβεβαίωσε η εταιρεία παραγωγής Lionsgate, δηλώνοντας ότι ο ηθοποιός που έγινε γνωστός από τον ρόλο του στο βραβευμένο με Όσκαρ «Call me by your name», ζήτησε λόγω της επικείμενης έναρξης των γυρισμάτων να αποχωρήσει από το φιλμ.
Το σκάνδαλο ξέσπασε το περασμένο σαββατοκύριακο όταν έγιναν viral προσωπικά μηνύματα που αποδίδονται στον γοητευτικό ηθοποιό, χωρίς ωστόσο αυτό να έχει επαληθευτεί. Τα φερόμενα ως προσωπικά μηνύματα στο Instagram μιλούσαν για κανιβαλισμό, φαντασιώσεις βιασμού και σαδομαζοχισμό.

Οι απίστευτες αποκαλύψεις για τον πρωταγωνιστή του «Call me by your name»

Η απάντηση του 34χρονου ηθοποιού ήρθε μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του από το «Shotgun Wedding». «Δεν απαντώ στις μ@@@@@ς που ισχυρίζονται κάποιοι, αλλά υπό το φως των φαύλων και ψευδών διαδικτυακών επιθέσεων σε βάρος μου, δεν μπορώ να αφήσω τα παιδιά μου για τέσσερις μήνες και να πάω για γυρίσματα στην Δομινικανή Δημοκρατία. Η Lionsgate στηρίζει την απόφαση μου και είμαι ευγνώμων για αυτό», δήλωσε στο «Variety». 

Ένα από τα μηνύματα που ανήκουν στον γνωστό ηθοποιό κι αποδεικνύουν τα φετίχ του

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του Page Six, o 34χρονος σταρ είχε πει σε παλαιότερες συνεντεύξεις του ότι του αρέσει να έχει τον ρόλο κυρίαρχου στο σεξουαλικό παιχνίδι και να πιάνει γυναίκες από τα μαλλιά και τον λαιμό. Ωστόσο είχε υπογραμμίσει ότι ο γάμος του με την (εν διαστάσει πλέον) σύζυγό του Ελίζαμπεθ Τσέιμπερς άλλαξε τις σεξουαλικές του προτιμήσεις. «Φτάνεις σε ένα σημείο που λες "σε σέβομαι υπερβολικά για να σου κάνω αυτά τα πράγματα που θέλω να κάνω"», είχε πει χαρακτηριστικά. Αργότερα είχε σχολιάσει στο E!News για την αποκαλυπτική του συνέντευξη στο Playboy «Μην πίνετε όταν πάτε για συνέντευξη»! 

Jennifer Lopez: Κόβει την ανάσα στο νέο της βίντεο κλιπ

Τζένιφερ Λόπεζ

Η συνεργασία με την JLo

Στην ταινία «Pitch Perfect» με πρωταγωνίστρια την Τζένιφερ Λόπεζ, αρχικά είχε ακουστεί ότι ο Ράιαν Ρέινολντς επρόκειτο να υποδυθεί τον ρόλο του Χάμερ και συντρόφου της Λόπεζ, κάτι που διαψεύστηκε. 

Το σενάριο θέλει ένα ζευγάρι που έχει δεύτερες σκέψεις για τον επικείμενο γάμο του, να βρίσκεται αντιμέτωπο με μια κατάσταση ομηρίας στον προορισμό όπου ταξίδεψε για να παντρευτεί.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top