Οι απίστευτες αποκαλύψεις για τον πρωταγωνιστή του «Call me by your name»

Είναι δικά του τα μηνύματα;

Το 2017 πρωταγωνίστησε σε μία από τις ωραιότερες και πιο επιτυχημένες ταινίες που έφτασε μέχρι τα Όσκαρ!

Ο λόγος για τον πρωταγωνιστή του «Call me by your name», τον Αμερικανό ηθοποιό Άρμι Χάμερ, που εδώ και μερικά 24ωρα έχει γίνει trend στο Twitter.

Άρμι Χάμερ

Δεν πρόκειται για κάποια καινούργια ταινία του γοητευτικού ηθοποιού, αλλά για μια σειρά μηνυμάτων που δημοσίευσε ένας μυστηριώδης λογαριασμός στο Instagram, με την ονομασία «House of Effie».

Άρμι Χάμερ Ελίζαμπεθ Τσέιμπερς

Ο Χάμερ με τη σύζυγό του Ελίζαμπεθ Τσέιμπερς τον Μάρτιο του 2019, λίγο πριν το διαζύγιό τους /Φωτογραφία AP Images

Σύμφωνα με την Daily Mail, πρόκειται για μηνύματα ακραίου σαδομαζοχιστικού περιεχομένου, που περιλαμβάνουν περιγραφές για «φαντασιώσεις βιασμού και κανιβαλισμού», τα οποία η διαχειρίστρια του λογαριασμού ισχυρίζεται ότι εστάλησαν από τον Χάμερ σε εκείνη το διάστημα 2016-2020, δηλαδή ενώ ο Αμερικανός σταρ ήταν παντρεμένος. Ο Χάμερ παντρεύτηκε πριν από μια δεκαετία την Ελίζαμπεθ Τσέιμπερς και το ζευγάρι που απέκτησε μαζί δύο παιδιά, ανακοίνωσε τον περασμένο Ιούλιο το τέλος του γάμου του, παρόλο που δεν έχει βγει ακόμα το διαζύγιο.

Άρμι Χάμερ

Ένα από τα υποτιθέμενα μηνύματα του Χάμερ που αποδεικνύουν τα φετίχ του /Φωτογραφία Instagram

Ο ηθοποιός δεν έχει μιλήσει ακόμα δημόσια για τον σάλο που έχουν προκαλέσει τα μηνύματα, ωστόσο πολλοί fans του έσπευσαν να τον υπερασπιστούν τα περασμένα 24ωρα στα social media, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει η παραμικρή απόδειξη πως τα μηνύματα είναι αληθινά κι ότι πρόκειται προφανώς για τις φαντασιοπληξίες κάποιου ατόμου που θέλει απλά να προκαλέσει θόρυβο.

Η ίδια η διαχειρίστρια του λογαριασμού ισχυρίζεται ότι διατηρούσε παράνομο δεσμό με τον σταρ τα περασμένα χρόνια, ότι ήταν μία από τις πολλές ερωμένες που ο Χάμερ εκμεταλλευόταν συναισθηματικά και ερωτικά, και ότι αποφάσισαν όλες μαζί να τον ξεμπροστιάσουν ποστάροντας τα μηνύματά του online.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top