Το ξέσπασμα Κωστόπουλου για το Ντουμπάι και τα σχόλια περί διαφοράς ηλικίας

Μίλησε για ρατσισμό και για πολυβόλα με μπινελίκια

Οι πρώτες δηλώσεις του Πέτρου Κωστόπουλου όταν επέστρεψε από το Ντουμπάι- Βίντεο από την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» στις 7/1/21

Με άρθρό του στο znews ξέσπασε ο Πέτρος Κωστόπουλος σχετικά με την «επίθεση» που δέχτηκε για το ταξίδι του στο Ντουμπάι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς αλλά και τη φημολογούμενη σχέση του με την Κατερίνα Λιόλιου.

Κωστόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την επιστροφή του από το Ντουμπάι

Ο πρώην εκδότης επανέλαβε ότι ο λόγος της επίσκεψής του στον εξωτικό προορισμό ήταν επαγγελματικός και τόνισε ότι δέχτηκε πλήθος αρνητικών σχολίων από πάνελ και σχόλια στα social media, χωρίς καν να τον ρωτήσει κανείς επικοινωνόντας μαζί του. 

Επέστρεψε από το Ντουμπάι ο Κωστόπουλος - Φωτογραφίες από το αεροδρόμιο

«Σκόνη τον έκανα τον Τσιτσιπά στο τάι μπρέικ! 7-5! Ήρθε δεύτερος στα μπινελίκια. Παρότι είναι εκεί για προπονήσεις. Οι διάφοροι άλλοι κοσμικοί, δεκάδες, έφυγαν στον πρώτο γύρο. Τα πολυβόλα σημάδεψαν συγκεκριμένα», σημείωσε χαρακτηριστικά σε ένα σημείο του άρθρου του.

Χείμαρρος ήταν και για τα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν εις βάρος του σχετικά με τη χλιδάτη ζωή σε συνδυασμό με την πτώχευση που είχε υποστεί ο εκδοτικός του οίκος στο παρελθόν, παραθέτοντας πώς έχουν τα πράγματα. «Έχασα τα πάντα, μου έφαγαν εκατομμύρια και ακούω ότι χρωστάω σαν απατεώνας» είπε χαρακτηριστικά.

Κωστόπουλος –Λιόλιου: Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες

Τέλος, μίλησε για «ρατσισμό» λέγοντας χαρακτηριστικά:

Το να κράζεις κάποιον για την ηλικία του και τη διαφορά που έχει με υποτιθέμενη κοπέλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟ; Ή ΟΧΙ;; Βλέπω άτομα που σε παλιές εποχές θα μάζευαν γιαούρτια να κριτικάρουν και να καταδικάζουν χωρίς έλεος. Εσύ διαλέγεις στο κρεβάτι σου όποιον θέλεις και καταδικάζεις όποιον κράζει. Σωστά; Το να λες συνέχεια με έκπληξη τη διαφορά ηλικίας, τι είναι, αγοράκι/κοριτσάκι μου;

Ο ίδιος σημείωσε ότι ακούστηκαν σχόλια τύπου: «ότι μία γυναίκα θα έστελνε το 4 για βοήθεια σε ηλικιωμένο για να με δει», αναφερόμενοι προφανώς στη φημολογούμενη σχέση του με την αρκετά χρόνια νεότερή του Κατερίνα Λιόλου, με την οποία απαθανατίστηκαν μαζί στο Ντουμπάι.

«Επειδή έκανα μια ωραία ζωή εδώ και 40 χρόνια με τα λεφτά που έβγαλα από τη δουλειά μου και εσύ δεν πρόκειται να την κάνεις ποτέ, σου φταίω; Επειδή έκανα μια ωραία οικογένεια που έσπασε τα ρεκόρ διάρκειας στη σόουμπιζ; Που δεν παρακάλεσα κανέναν; Ή μήπως γιατί επιμένω να θεωρώ ότι όπως και όλες οι επιλογές, το να είσαι λευκός, άντρας και στρέιτ είναι κι αυτή μια κανονική υπόθεση; Όπως σέβομαι, θέλω να με σέβονται» κατέληξε.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top