GNTM: Τι πρέπει να έχει μια κοπέλα για να κάνει «κλικ» στον Έντουαρντ;

Ο ξανθός «Άγγελος» δηλώνει single

Μπορεί οι φήμες να τον θέλουν να έχει σχέση με την Άννα Μαρία Ηλιάδου που ήταν νικήτρια στο δεύτερο κύκλο του GNTM, αλλά εκείνος δηλώνει single.

Άννα Μαρία Ηλιάδου – Έντουαρντ Στεργίου: Η απάντηση για τη σχέση τους

 

Άννα Μαρία Ηλιάδου – Έντουαρντ Στεργίου

Ο Έντουαρντ Στεργίου αποκάλυψε on camera τι πρέπει να έχει μία κοπέλα για να του κάνει «κλικ»: «Το να κάνω κάτι για να πω ότι έχω σχέση δε με κάλυπτε ποτέ. Πρέπει να με κάνει να νιώσω κάτι. Όταν μια κοπέλα μου κινεί το ενδιαφέρον, εννοείται ότι θα κάνω το πρώτο βήμα. Θα πρέπει να σου πω ότι έχω φάει χυλόπιτα, ποιος δεν έχει φάει; Καμία κοπέλα στο GNTM δε με είχε φλερτάρει», δήλωσε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Έντουαρντ Στεργίου -Άννα Μαρία Ηλιάδου: Είναι το νέο hot ζευγάρι της πόλης;

Ο ξανθός «άγγελος»  παραδέχτηκε πως κέρδισε πολλά από τη συμμετοχή του στο  GNTM, το πρόγραμμά του είναι πολύ φορτωμένο και αυτό το γεγονός τον κάνει πολύ χαρούμενο, γιατί όπως είπε είναι σαν να ζει σε ένα όνειρο.

Βέβαια, η αναγνωρισιμότητα έχει και τα… αρνητικά της. Μία από τους followers του τού έστειλε ένα μήνυμα με ακατάλληλο περιεχόμενο. «Βλέπω ένα μήνυμα με 4 φωτογραφίες και την ερώτηση: «Πες μου μόνο αν σου αρέσει». Το περιεχόμενο ήταν κατάλληλο και δεν απάντησα. Ένιωσα άβολα».

Στη συνέχεια, παραδέχτηκε ότι προσπαθεί να είναι προσγειωμένος και να πατά γερά τα πόδια του στη γη, γιατί η έκθεση μετά το GNTM είναι τεράστια και δε θέλει να πάρουν τα μυαλά του αέρα μιας και η γραμμή ανάμεσα σε αυτά τα δυο είναι πολύ λεπτή.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»
Δείτε όλα τα lifestyle νέα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top