Οι Έλληνες διάσημοι που χώρισαν το 2020

Ποια ζευγάρια έριξαν αυλαία

Ομολογουμένως αυτή η χρονιά ήταν από τις δυσκολότερες των τελευταίων ετών. Σε λίγες ώρες το δίσεκτο 2020 μας αποχαιρετά αφήνοντάς μας μια πρικρή γεύση, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Φταίει άραγε η καραντίνα; Η ασυμφωνία χαρακτήρων; Κανείς δε γνωρίζει τον λόγο που ορισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz αποφάσισαν να ρίξουν «αυλαία» στη σχέση τους.

Για να δούμε λοιπόν τους επώνυμους χωρισμούς του 2020!

Μαίρη Συνατσάκη – Αιμιλιανός Σταματάκης

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Αιμιλιανός Σταματάκης δεν είναι πια μαζί.  Χώρισαν έπειτα από δύο χρόνια σχέσης ήρεμα και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η παρουσιάστρια – YouTuber πρόσφατα επιβεβαίωσε τον χωρισμό της με τον ηθοποιό σημειώνοντας πως έχουν παραμείνει δύο πολύ καλοί φίλοι.

Μαίρη Συνατσάκη: Ο χωρισμός και η απάντηση στις φήμες για νέο σύντροφο

Μαίρη Συνατσάκη – Αιμιλιανός Σταματάκης

Κατερίνα Ζαρίφη – Γιάννης Στρουμπούλης

Ο έρωτάς τους κράτησε εννέα ολόκληρα χρόνια. Ήταν πολύ ερωτευμένοι και πολοί πίστευαν ότι θα τους δούμε να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Τελικά, η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Γιάννης Στρουμπούλης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.Οι δυο τους άφησαν το σπίτι που έμεναν στην Ανθούσα και μετακόμισαν σε διαφορετικά σπίτια στο κέντρο της Αθήνας.  

Κατερίνα Ζαρίφη: Στις δύσκολες στιγμές παίρνω τηλέφωνο τον πρώην μου

Κατερίνα Ζαρίφη

Μελίνα Ασλανίδου – Βασίλης Μουντάκης

Μετά από τρία χρόνια σχέσης η Μελίνα Ασλανίδου και ο Βασίλης Μουντάκης χώρισαν.  Η τραγουδίστρια και ο κομμωτής έζησαν έναν μεγάλο έρωτα και μάλιστα εκείνη είχε μετακομίσει για ένα διάστημα στην Κρήτη, τόπο καταγωγής και διαμονής του πρώην συντρόφου της. Οι σχέσεις του πρώην ζευγαριού παραμένουν φιλικές μετά τον χωρισμό.

Ασλανίδου – Μουντάκης: Οριστικός χωρισμός για το ζευγάρι

Μελίνα Ασλανίδου – Βασίλης Μουντάκης

Τζούλια Νόβα – Γιάννης Μάρκου

Κι εκεί που περιμέναμε να δούμε την Τζούλια Νόβα νύφη στο πλευρό του επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει. Ο χωρισμός του ζευγαριού πήρε μεγάλη έκταση, αφού το πρώην ζευγάρι έκανε δηλώσεις για το ποιος φταίει που χώρισαν έπειτα από δώδεκα χρόνια κοινής ζωής.

Γιάννης Μάρκου: Ο χωρισμός μας ήταν απόφαση της Τζούλιας Νόβα, όχι δική μου

Τζούλια Νόβα – Γιάννης Μάρκου

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Αριστομένης Γιαννόπουλος

Ήταν ένας από τους πιο λαμπερούς γάμους που τελέστηκε πριν από δύο χρόνια. Ωστόσο, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Αριστομένης Γιαννόπουλος αποφάσισαν όπως δηλώνουν να κάνουν όπως δηλώνουν ένα διάλειμμα στον γάμο τους.

Παναγιώταρου: Νέες αποκαλύψεις για τον χωρισμό της από τον Γιαννόπουλο

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Αριστομένης Γιαννόπουλος

Ανδρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδούλου

Ελεύθερος και ωραίος δηλώνει ο Ανδρέας Γεωργίου μετά τον χωρισμό του από τη Σιμώνη Χριστοδούλου. Ο γοητευτικός ηθοποιός και η 22χρονη makeup artist είναι χαμηλών τόνων και δεν ήθελαν να πάρει μεγάλη έκταση η σχέση τους, αλλά ούτε και ο χωρισμός τους.

Ανδρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδούλου

Έρρικα Πρεζεράκου - Τίτος Καταλαγαριανάκης

Τίτλοι τέλους έπεσαν στη σχέση της Έρρικας Πρεζεράκου και του Τίτου Καταλαγαριανάκη. Μοιράστηκαν πέντε χρόνια κοινής ζωής, αλλά διατηρούν άψογες σχέσεις. Μάλιστα, εκείνος βρίσκεται στο πλευρό της μετά το ατύχημα που είχε με ταχύπλοο ανοιχτά της Κύθνου το περασμένο καλοκαίρι με αποτέλεσμα να χάσει το δάχτυλό της στο δεξί χέρι.

Έρρικα Πρεζεράκου: Χώρισε μετά από 5 χρόνια σχέσης

Έρρικα Πρεζεράκου - Τίτος Καταλαγαριανάκης

Σπύρος Παπαδόπουλος – Νικολέττα Κοτσαηλίδου

Μετά από σχεδόν δέκα χρόνια έπεσαν οι τίτλοι τέλους στον δεσμό του ηθοποιού και παρουσιαστή Σπύρου Παπαδόπουλου με την ηθοποιό Νικολέττα Κοτσαηλίδου.

Σπύρος Παπαδόπουλος – Νικολέττα Κοτσαηλίδου

Άννα Πρέλεβιτς – Ιωάννης Παπαπέτρου

Θεωρούνταν από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Ωστόσο, έπειτα από τρία χρόνια σχέσης και δύο χρόνια συγκατοίκησης, η Άννα Πρέλεβιτς και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή.

Νέος χωρισμός στην ελληνική showbiz εν μέσω καραντίνας!

Άννα Πρέλεβιτς – Ιωάννης Παπαπέτρου

Κατερίνα Δαλάκα – Δημήτρης Φιντιρίκος

Έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα, αλλά τελικά η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος έριξαν «αυλαία» στη σχέση τους, αν και το ζευγάρι έμενε κάτω από την ίδια στέγη.

Κατερίνα Δαλάκα – Δημήτρης Φιντιρίκος

Χαρά Παππά – Μπουράκ Χακί

Μπορεί όλοι να πιστεύαμε πως η Χαρά Παππά και ο Μπουράκ Χακί θα έδιναν όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης, αλλά εκείνοι χώρισαν. Το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM 2  και ο Τούρκος πρωταγωνιστής χώρισαν μετά από 3,5 χρόνια σχέσης. Ο γνωστός ηθοποιός είχε δηλώσει πως αιτία για τον χωρισμό τους ήταν η απόσταση.

Μπουράκ Χακί: Η προσωπική του ζωή μετά τον χωρισμό του από τη Χαρά Παππά

Χαρά Παππά – Μπουράκ Χακί

Άρης Μακρής – Άννα Μαρία Βέλλη

Ξεχωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν μέσα στο 2020,  η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Άρης Μακρής μετά από τρία χρόνια σχέσης. Τόσο η ηθοποιός και youtuber όσο και ο τραγουδιστής απέφευγαν να μιλούν για την προσωπική τους ζωή και επιβεβαλιωσαν τον χωρισμό τους έπειτα από αρκετούς μήνες.

Άρης Μακρής – Άννα Μαρία Βέλλη

Ηρακλής Τσουζίνοφ – Αγγελική Κάτρη

Από τους πιο πρόσφατους χωρισμούς είναι αυτός του νικητή του GNTM 3, Ηρακλή Τσουζίνοφ και της συντρόφου του, Αγγελική Κάτρη. Το μοντέλο και η χορεύτρια ήταν ζευγάρι για μεγάλο διάστημα, όμως κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού ομορφιάς ο Ηρακλής υποστήριξε ότι τα συναισθήματά του άλλαξαν και επειδή δεν ήθελε να κοροϊδεύει τη σύντροφό του της ζήτησε να χωρίσουν.

GNTM 3: Τρεις μήνες μετά, η πρώην σύντροφος του Ηρακλή έσπασε τη σιωπή της!

Ηρακλής Τσουζίνοφ – Αγγελική Κάτρη


Δείτε όλα τα lifestyle νέα

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top