Μπουράκ Χακί: Η προσωπική του ζωή μετά τον χωρισμό του από τη Χαρά Παππά

Ο τούρκος ηθοποιός αυτή την περίοδο μένει σε μία φάρμα με τη μητέρα του

Πέντε μήνες έχουν περάσει από τότε που ο Μπουράκ Χακί και η Χαρά Παππά αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από τρία χρόνια σχέσης και μία πρόταση γάμου!

Μπουράκ Χακί- Χαρά Παππά

Ο τούρκος ηθοποιός αυτή την περίοδο μένει σε μία φάρμα με τη μητέρα του και τη γιαγιά του!

Ο Μπουράκ ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Mega «Rommies» και μίλησε για τον μεγάλο σεισμό που έγινε πριν μερικές ημέρες στη Σάμο, εξαιτίας του οποίου έχασαν τη ζωή τους πολλοί άνθρωποι στην Τουρκία, τα επαγγελματικά του σχέδια, ενώ αποκάλυψε κι αν βρίσκεται σε νέα σχέση μετά το χωρισμό του από την Χαρά Παππά.

Όσον αφορά το μεγάλο σεισμό που πραγματοποιήθηκε στις 30 Οκτωβρίου, δήλωσε ότι τραυματίστηκαν περίπου 500 άνθρωποι στην Τουρκία, ενώ η αστυνομία αναζητά ακόμα θύματα.

Στη συνέχεια, ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε ότι θα ήθελε πολύ να επισκεφτεί τη χώρα μας, όμως η πανδημία του κορωνοϊού και τα μέτρα που έχουν υποβληθεί δεν του το επιτρέπουν. Ο ίδιος είχε προγραμματίσει, μάλιστα, να ξεκινήσει γυρίσματα για μία ταινία μαζί με τη Μιμή Ντενίση, όμως αυτά αναβλήθηκαν για τον Απρίλιο του 2021.

Ακόμα, όταν τον ρώτησαν αν έχει νέα σχέση μετά τον χωρισμό του από τη Χαρά Παππά, εκείνος είπε: «Μένω στη φάρμα με τη μητέρα μου και τη γιαγιά μου. Αν με ρωτάς αν έχω σχέση, είμαι μόνος».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top