Περικλής Κονδυλάτος: Ο πιο εκκεντρικός παίκτης που είδαμε ποτέ σε reality

Τα κοσμήματα, τα προκλητικά outfits και η διεθνής αναγνώριση

Από τις πρώτες ημέρες της συμμετοχής του στο τέταρτο «Survivor» ξεχώρισε, αφού -αν και δεν του το «είχαμε»- τα πηγαίνει αρκετά καλά στα αθλήματα

Περικλής Κονδυλάτος

Παρότι πολλοί αναρωτήθηκαν «ποιος είναι αυτός ο τύπος με τα τατουάζ;» στην ομάδα των Διάσημων, ο Περικλής Κονδυλάτος αποτελεί εδώ και χρόνια έναν από τους πιο ταλαντούχους και αναγνωρισμένους σχεδιαστές κοσμημάτων. 

Περικλής Κονδυλάτος

Η ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη για τον Γιώργο Λιανό και το «Survivor»!

Βασίλης Ζούλιας Περικλής Κονδυλάτος

Με τον σχεδιαστή μόδας Βασίλη Ζούλια είναι χρόνια συνεργάτες /Φωτογραφία Studio Panoulis

Όσοι τον γνωρίζουν δεν αναφέρονται μόνο στο ταλέντο του να σχεδιάζει εκκεντρικά κοσμήματα, αλλά και στο αντισυμβατικό του στιλ. Πάντα σε αυτό το ακραίο παιχνίδι με τη μόδα και την αισθητική που ο σχεδιαστής φαίνεται να αγαπάει.

Ο Περικλής Κονδυλάτος με την Τζένη Μπαλατσινού και τον Βασίλη Ζούλια /Φωτογραφία Instagram

Στηρίζοντας εδώ και χρόνια τις συλλογές ρούχων του στενού του φίλου και συνεργάτη Βασίλη Ζούλια, ο Περικλής ξεχώρισε με τα ιδιαίτερα κοσμήματα που σχεδιάζει. Μάλιστα, οι δημιουργίες του 41χρονου σχεδιαστή έχουν φορεθεί από δεκάδες εγχώριους celebrities όπως η Άννα Βίσση, η Φαίη Σκορδά, η Χάρις Αλεξίου, η Μαρία Μπακοδήμου, η Τζένη Μπαλατσινού, η Μιμή Ντενίση, η Τάμτα κ.ά. αλλά και διεθνής σταρ όπως η Lady Gaga

Η Lady Gaga το 2018 φόρεσε τιάρα by Pericles Kondylatos /Φωτογραφία Instagram

Όπως δήλωσε και στο βίντεο που τον σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό, απεχθάνεται την αγένεια ενώ του αρέσουν οι ανατροπές για αυτό και συμμετέχει στο ριάλιτι επιβίωσης.  

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Θα μπει στο Survivor; - Τι απάντησε η ίδια

Περικλής Κονδυλάτος

Περικλής Κονδυλάτος

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top