«Το 2020 με δίδαξε να μη δίνω ευκαιρίες σε όσους με απογοήτευσαν»!

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης έκανε τον απολογισμό του

Μόλις λίγα 24ωρα μας χωρίζουν από το 2021 και οι περισσότεροι κάνουμε τον απολογισμό μας για τη χρονιά που φεύγει. Ένας από αυτούς είναι και ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης.

Η ανάρτηση του Μιχάλη Κεφαλογιάννη για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό

Ο δημοσιογράφος και ιατρικός συντάκτης έκανε ένα σύντομο ταξίδι πίσω στον χρόνο και βέβαια στάθηκε στο γεγονός που μας «σημάδεψε» όλους μας… την πανδημία του κορωνοϊού.

Κεφαλογιάννης: Πέρασε τον κορωνοϊό & επέστρεψε στο πλατό μείον 6 κιλά

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγες εβδομάδες νόσησε από τον Covid – 19 και όπως παραδέχτηκε αυτή η περιπέτεια τον άλλαξε, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί ο κάθε ένας από εμάς να ζήσει το νέο έτος όπως το επιθυμεί.

Μιχάλης Κεφαλογιάννης: «Ένιωθα σαν να μου ξεριζώνουν το κεφάλι»

«Το 2020 βγαίνει απ το κάδρο και είναι σαν κάποιον που προσπαθεί να χωρέσει μέσα στη φωτογραφία, παρότι ξέρει ότι πέρασε η μπογιά του.
Η χρονιά που φεύγει με έκανε υπομονετικό, λιγότερο υπερφίαλο, περισσότερο συναισθηματικό, ελάχιστα καταναλωτικό, σίγουρα πιο δυνατό ψυχικά, καχύποπτο σε νέους αξιακούς κώδικες, πιο αποφασιστικό σε ξεκαθαρίσματα κάθε λογής και ολίγον... εαυτούλη με την καλή έννοια.
Με δίδαξε να μη δώσω άλλες ευκαιρίες σε ανθρώπους που με απογοήτευσαν, μου έδειξε άλλους δρόμους στη δουλειά, με έκανε σκεπτικιστή αλλά και πιο αυθόρμητο στον έρωτα, ερευνητικό στη έκφραση των συναισθημάτων και περίεργο στην απόκτηση δεξιοτήτων, αναγκαίων στη νέα απόλυτα ψηφιακή εποχή.
Ευγνωμονώ τον παλιό χρόνο, γιατί μου υπενθύμισε το μέτρο, τη δυνατότητα να ιεραρχώ τα προβλήματα και μέσα από σκληρές η αλήθεια είναι δοκιμασίες, να συνειδητοποιήσω πόσο φθαρτός και προσωρινός είμαι. Όπως όλοι μας ...
Σε αυτό το μικρό ταξίδι της ζωής που κάποιες στιγμές αστράφτουν και χάνονται σαν κεραυνός, προλαβαίνουμε εκτός από το να λυπηθούμε και να χαρούμε. Για να χαρούμε περισσότερο, ας ζήσουμε το 2021 όπως πραγματικά επιθυμούμε εμείς και όχι όπως οι γύρω μας θέλουν να μας βλέπουν να ζούμε.
Να ζήσουν λοιπόν αυτοί καλά κι εμείς ...καλύτερα.
Καλή παραμυθένια νέα χρόνια!», έγραψε στο Instagram ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης.

 

Δείτε όλα τα lifestyle νέα

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top