Josephine-Νάσος Παπαργυρόπουλος: Η απάντησή τους αν είναι ζευγάρι ή όχι!

Όσα δήλωσαν οι μεγάλοι νικητές του J2US

Τι κι αν η συνύπαρξη της Άννας Βίσση με τη Δέσποινα Βανδή στη σκηνή πρωταγωνίστησε το βράδυ των Χριστουγέννων στο J2US, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και η Josephine αναδείχθηκαν στους μεγάλους νικητές του τηλεοπτικού σόου

Η Josephine ξεκαθάρισε ποια είναι η σχέση της με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο

Το πρωί της Δευτέρας το ζευγάρι που έχει συζητηθεί και για τη μεταξύ του σχέση, βρέθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Kαινούργιου για την εμπειρία τους αλλά κι αν είναι τελικά ζευγάρι στη ζωή. 

Σε ερώτηση της παρουσιάστριας για το αν είναι μαζί, η Josephine ξεκαθάρισε: «Δεν είμαστε ζευγάρι με τον Νάσο». 

Josephine Νάσος Παπαργυρόπουλος

«Ελεύθερος είμαι», δήλωσε στη συνέχεια με χιούμορ ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, ενώ η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ότι ο νεαρός ηθοποιός έχει κερδίσει τόσο το γυναικείο κοινό όσο και το αντρικό. 

Γνωστή τραγουδίστρια βαφτίστηκε Χριστιανή στα… 25 της!

«Και να μην παίρναμε το έπαθλο ήταν σαν να το είχαμε πάρει. Αυτά που έκανα με τη Josephine και οι παρέες με τα παιδιά ήταν όλοι τόσο επαγγελματίες και δεν υπήρχαν κόντρες», δήλωσε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος. 

Παπαργυρόπουλος: Έφερε σε δύσκολη θέση τον Αρναούτογλου;

Όσο για τη χημεία μεταξύ τους που δεν ήρθε από την αρχή, πρόσθεσε: «Δεν γνωριζόμασταν στην αρχή. Δεν μπορούσα να ακολουθήσω αυτό που κάνει η Josephine, που τραγουδά, χορεύει, φορά όλα αυτά τα χρώματα. Ήμουν πιο δραματικός και πιο δωρικός. Αν ήμουν με άλλον στο J2US δε θα κέρδιζα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top