Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής της

Λίγο πριν το φινάλε του Booth

Δε μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στην τελευταία εκπομπή του «The Booth». Μετά από ένα μικρό διάλειμμα για διαφημίσεις, η ηθοποιός δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα.

«Να πω ότι υπάρχουν και άνθρωποι που δεν είναι μπροστά από τις κάμερες και έχουν γίνει φίλοι μας χωρίς να τους βλέπουμε καν. Έβαλαν τώρα αυτό το τραγούδι, ξέρω ότι το βάλατε για μένα… Με συγχωρείτε που κλαίω πάλι… Μερικές φορές κάποια πράγματα στην τηλεόραση είναι αληθινά και αυτό που συνέβαινε εδώ ήταν αληθινό. Και ίσως γι’ αυτό μας έχει καταβάλλει τόσο πολύ.

Στα 20 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά, το feedback που έχω πάρει γι’ αυτή την εκπομπή είναι πάνω από νούμερα, πάνω από αποφάσεις στελεχών. Έχουν έρθει άνθρωποι από μειονότητες και μου έχουν φιλήσει το χέρι, αυτό δεν μου έχει ξανασυμβεί στη ζωή μου», είπε η Πηνελόπη.

Κόβεται η εκπομπή «The Booth» – Τι ανακοινώθηκε στις παρουσιάστριες

Υπενθυμίζεται ότι όπως αποκάλυψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης «Στη Φωλιά των Κου Κου», πριν από λίγες ημέρες στην καθιερωμένη σύσκεψη οι άνθρωποι του καναλιού του Open ενημέρωσαν τις παρουσιάστριες πως η εκπομπή θα ολοκληρωθεί στις 24 Δεκεμβρίου και δε θα συνεχιστεί το νέο έτος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top