Άννα Βαγενά: «Ακόμα αγοράζω πουκάμισα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη!»

Όσα εξομολογήθηκε η σύζυγος του αείμνηστου τροβαδούρου

Έχουν περάσει τρία χρόνια από τον θάνατό του. Τόσο το ελληνικό τραγούδι και το κοινό, όσο και η σύζυγος και η οικογένειά του δυσκολεύονται να συνειδητοποιήσουν αυτή τη μεγάλη απώλεια

Άννα Βαγενά για Λουκιανό Κηλαηδόνη:«Είναι επίκαιρος όχι για ευχάριστο λόγο»

Η σπουδαία ηθοποιός και σύντροφος ζωής του Λουκιανού Κηλαηδόνη, Άννα Βαγενά, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Προσωπικά» της Έλενας Κατρίτση στην ΕΡΤ1.

Μίλησε για το πόσο επηρέασε ο Λουκιανός τα πρόσφατα μουσικά δρώμενα στη χώρα μας, ενώ δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν αναφέρθηκε στην απώλειά του. 

Λουκιανος Κηλαηδόνης Άννα Βαγενά

Το αγαπημένο ζευγάρι στο θέατρο «Παλλάς» το 2001 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Πριν φύγει ο Λουκιανός μου φαινόταν αδιανόητο ότι θα ζήσω χωρίς αυτόν. Αλλά είναι σα να μην έχει φύγει. Δεν ξέρω βρίσκεται ένας τρόπος -ίσως είναι αυτοσυντήρηση- να νιώθεις ότι δεν έχει φύγει. Στο σπίτι μας όλες οι γωνιές του Λουκιανού είναι όπως είναι. Εκεί στο καναπεδάκι στην κουζίνα που καθόταν τα τελευταία χρόνια και του μαγείρευα, έλεγε καταραμένη φτιάξε μου ένα σαγανάκι με αυγά και τυρί, ναι κι αν δεν μου κάνεις θα ζήσω περισσότερο», είπε.  

Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης ήθελε να αποτεφρωθεί - Σε κλειστή τελετή του είπαν το «τελευταίο αντίο»

«Έχω βάλει εκεί ένα μαξιλάρι και δεν κάθεται κανείς εκεί. Είναι τα χαρτιά του και τα γυαλιά του, όπως τα άφησε. Το δωμάτιό του είναι, όπως το άφησε, απέναντι από το δικό μου. Εγώ ακόμα του αγοράζω πουκάμισα του Λουκιανού και τα βάζω στο δωμάτιό του», συμπλήρωσε άκρως συγκινημένη.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top