Τομ Κρουζ: Νέο θερμό επεισόδιο προκάλεσε την παραίτηση πέντε εργαζομένων

«Ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι»

Η είδηση ότι μέλη του συνεργείου της ταινίας «Mission Impossible 7» δέχτηκαν παρατηρήσεις σε πολύ έντονο ύφος από τον Τομ Κρουζ, επειδή δεν τηρούσαν τα μέτρα για τον κορωνοϊό, έλαβε καινούριες διαστάσεις. 

Σύμφωνα με τα νέα δεδοδέμα, πέντε εργαζόμενοι υπέβαλαν την παραίτησή τους μετά τη διεξαγωγή δεύτερου θερμού επεισοδίου με πρωταγωνιστή τον Χολιγουντιανό ηθοποιό. 

Τομ Κρουζ: Τα «έβαλε» με μέλη του συνεργείου που παραβίαζαν τα μέτρα Covid

Η γνωστοποίηση του περιστατικού σε συνδυασμό με τις μεγάλες διαστάσεις που πήρε από τα διεθνή μέσα, έφερε περισσότερα «σύννεφα», δυναμιτίζοντας κι άλλο το ήδη τεταμένο κλίμα. 

Μια πηγή της εφημερίδας «The Sun» δήλωσε υπό καθεστώς ανωνυμίας: « Η ένταση αυξάνεται εδώ και καιρό και αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Από τη στιγμή που βγήκε στη δημοσιότητα το αρχικό περιστατικό, τα πνεύματα οξύνθηκαν και αρκετοί από το προσωπικό αποχώρησαν».

«Αλλά ο Τομ δε διαθέτει άλλη υπομονή, μετά από όσα έχει κάνει για να συνεχιστούν τα γυρίσματα. Είναι δυσαρεστημένος που οι άλλοι δεν το παίρνουν τόσο σοβαρά, όσο αυτός», καταλήγει η ίδια πηγή. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top