Τομ Κρουζ: Τα «έβαλε» με μέλη του συνεργείου που παραβίαζαν τα μέτρα Covid

Απειλές ακόμη και για απόλυση ακούγονται στο επίμαχο ηχητικό

Η πανδημία του κορωνοϊού μας έχει φέρει αντιμέτωπους με μια πρωτόγνωρη πραγματικότητα που έχει επηρεάσει άμεσα την καθημερινότητά μας. Όλοι μας προσπαθούμε να τηρούμε τα μέτρα προστασίας και να προσαρμοζόμαστε στις ειδικές συνθήκες που έχει δημιουργήσει ο Covid - 19. 

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίως ώρες η είδηση πως ο Τομ Κρουζ «κατσάδιασε» μέλη του συνεργείου γυρισμάτων στη Βρετανία, επειδή δεν εφάρμοζαν ευλαβικά τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του ιού. 

Να θυμίσουμε πως πρόκειται για τη ταινία «Mission Impossible 7», που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει σύντομα και στην οποία πρωταγωνιστεί ο διάσημος ηθοποιός. Όλοι οι συντελεστές καταβάλλουν προσπάθειες σε αυτή την περίεργη φάση ελέω πανδημίας να ολοκληρώσουν τα γυρίσματα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Ξέρει να ρισκάρει ο Tom Cruise: Κόβουν την ανάσα οι ριψοκίνδυνες σκηνές του

Σε ένα ηχητικό λοιπόν μήνυμα που έφερε στη δημοσιότητα η εφημερίδα «Sun» ακούγεται ο Τομ Κρούζ να τα «ψάλλει» σε δύο άτομα από το 50μελές συνεργείο και να τους απειλεί με απόλυση, γιατί δεν ακολουθούσαν τα μέτρα υγιεινής, με τους υπόλοιπους παρευρισκομένους να τον παρακολουθούν αποσβολωμένοι. 

Αν σας ξαναδώ να το κάνετε αυτό, θα πάρετε πόδι. Όποιον δω να το κάνει, αυτό ήταν. Μην τολμήσεις να το ξανακάνεις γ@@το!», ακουγόταν να λέει στο επίμαχο απόσπασμα ο 58 χρονος.

«Στο Χόλιγουντ επέστρεψαν στα στούντιο και γυρίζουν ταινίες χάρη σ' εμάς. Επειδή πιστεύουν σ' εμάς και σ' αυτό που κάνουμε. Κάθε βράδυ είμαι στο τηλέφωνο με κάθε κ@λοστούντιο, ασφαλιστικές εταιρείες, παραγωγούς. Χρησιμοποιούν το παράδειγμά μας για να κάνουν ταινίες. Δημιουργούμε χιλιάδες θέσεις εργασίες, γ@@@ληδες... Δεν ακούω συγγνώμες. Πείτε τις στους ανθρώπους που χάνουν τα σπίτια τους επειδή έχει κλείσει ο κλάδος μας. Δεν θα τους δώσουν αυτές φαγητό να φάνε ούτε θα πληρώσουν τα δίδακτρα των παιδιών τους», είπε μεταξύ άλλων ο Χολιγουντιανός σταρ.

Τομ Κρουζ: Πήγε στην πρεμιέρα της ταινίας «Tenet» με μάσκα! 

Ο Τομ Κρουζ μάλιστα προκειμένου να μη εκθέσει τον εαυτό του και τους συνεργάτες του σε κίνδυνο, νοίκιασε έναντι του ποσού των 500.000 λιρών ένα παλιό κρουαζιερόπλοιο για τη διαμονή του ίδιου, των άλλων ηθοποιών και του συνεργείου γυρισμάτων. 

Δείτε ολόκληρο το Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top