Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Συμφωνία εκατομμυρίων με μουσική πλατφόρμα

Θα ανεβάζει podcasts με τις φωνές του το διάσημο ζευγάρι

Όσα είπε η Μέγκαν Μαρκλ για την πανδημία του κορωνοϊού

Όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές ημέρες, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έκλεισαν συμφωνία με τη γνωστή μουσική διαδικτυακή πλατφόρμα Spotify, κάνοντας πρεμιέρα με ένα αφιέρωμα για τα Χριστούγεννα

Όπρα Γουίνφρεϊ: Το δώρο που της έκανε η Μέγκαν Μαρκλ για τα Χριστούγεννα

Ο Jonathan Shalit, πρόεδρος του πρακτορείου ταλέντων InterTalent, εκτιμά ότι η συμφωνία του πρώην πριγκιπικού ζεύγους με τον κολοσσό της ψηφιακής μουσικής, ανέρχεται στα 18 εκατομμύρια λίρες. 

Ο Χάρι και η Μέγκαν στο Royal Albert Hall του Λονδίνου τον περασμένο Μάρτιο /Φωτογραφία AP Images

Όπως ήταν αναμενόμενο, το ιλιγγιώδες ποσό έχει προκαλέσει αντιδράσεις σε μερίδα καλλιτεχνών που λαμβάνουν το πολύ 200 λίρες ετησίως από το Spotify που μεταδίδει τα τραγούδια τους. Το τελευταίο διάστημα πρωταγωνιστεί στη βρετανική βουλή το θέμα των πνευματικών δικαιωμάτων σε σχέση με τις πλατφόρμες που «παίζουν» μουσική διαδικτυακά. 

Όπως έχει ανακοινωθεί η εταιρεία παραγωγής του ζευγαριού «Archewell Audio», θα αναλάβει την παραγωγή προγράμματος που «θα φτιάχνει τη διάθεση και θα διασκεδάζει τους ακροατές σε ολόκληρο τον κόσμο», ενώ θα αναδεικνύει «ποικίλες οπτικές και φωνές», επισημαίνει το Spotify. 

Μέγκαν Μαρκλ: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την είδηση ότι απέβαλε

«Αυτό που αγαπάμε για το podcasting είναι ότι μας υπενθυμίζει σε όλους να αφιερώσουμε λίγο χρόνο και να ακούσουμε πραγματικά, να συνδεθούμε ο ένας στον άλλο χωρίς απόσπαση της προσοχής», δήλωσε το διάσημο ζευγάρι.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top