Τόνια Σωτηροπούλου: Ο Μαραβέγιας της έγραψε τραγούδι!

Η συνέντευξη της ηθοποιού στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας είναι μαζί περίπου τρία χρόνια και συγκατοικούν σε ένα πολύ όμορφο σπίτι στο Μετς!

Η ηθοποιός αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι ο γνωστός καλλιτέχνης της έχει γράψει τραγούδι αλλά το άκουσε μία φορά και από τότε δεν της το έχει ξανατραγουδήσει. 

«Μου αφιερώνει γενικά τραγούδια. Στα γενέθλιά μου, μου είπε ότι έγραψε ένα τραγούδι για εμένα. Το είπε, μου απαγόρευσε να τον ηχογραφήσω και από τότε δεν το ξαναάκουσα. Μου είπε ότι κάποια στιγμή θα το βγάλει. Ήταν για μια στιγμή και ήταν πολύ ωραίο».

Μαραβέγιας - Σωτηροπούλου

Μαραβέγιας-Σωτηροπούλου: Μας δείχνουν το σπίτι τους!

Καλεσμένη στο The 2Night Show, το βράδυ της Τετάρτης, η ηθοποιός μίλησε για την απόφασή της να γίνει ηθοποιός, για τη συμμετοχή της στην ταινία του James Bond αλλά και για την οικογένειά της.

«Είναι τυχαίο το ότι είμαι ωραία γυναίκα. Είναι ένας συνδυασμός DNA για τον οποίο δεν ευθύνομαι. Δεν ήμουν το πιο ωραίο κορίτσι του σχολείου. Ήμουν αφανής και εσωστρεφής. Και μεγάλωσα με γονείς που δεν μου τόνιζαν αυτό. Έχω δυο μεγαλύτερους αδελφούς. Έχουμε μια πολύ καλή σχέση, αλλά μεγάλωσα σε ένα σπίτι που με μεγάλωσε σαν αγόρι. Μπορώ να συμβουλευτώ, αλλά μπορώ να τα καταφέρω μόνη μου», είπε χαρακτηριστικά. 

«Υπήρξα και πριν την ταινία με τον James Bond. Έχω κάνει τρεις ταινίες πριν από το Skyfall και στην Ελλάδα είχα συμμετάσχει στην ταινία “Ψυχραιμία” του Νίκου Περράκη», πρόσθεσε.


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top