Ήταν μία από τις εμβληματικές τηλεοπτικές κακές της περασμένης δεκαετίας, σε έναν ρόλο που τη στιγμάτισε και για τον οποίο δε θέλει να μιλάει.
Άλλος άνθρωπος η Φιλίτσα Καλογεράκου: Το καρέ της πάει πολύ!
Ο λόγος για τη Φιλίτσα Καλογεράκου, που όπως αποκάλυψε στο «Pop up» του Alpha, έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση.
«Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση και στα ίσια κιόλας. Δηλαδή, ότι αν δεν… δεν! Αν ήθελα, λέω, να βρω δουλειά έτσι με αυτόν τον τρόπο, δεν θα έκανα το επάγγελμα του ηθοποιού, θα έκανα ένα διαφορετικό επάγγελμα, και απλά σηκώθηκα κι έφυγα. Ναι, έχασα και τη δουλειά. Ήταν σημαντική δουλειά για μένα, αλλά δεν το μετανιώνω», αποκάλυψε η όμορφη ηθοποιός.
Όσον αφορά στον ρόλο της «Μαρκέλλας» που υποδύθηκε στη σειρά του Mega «Μαρία η άσχημη», δήλωσε: «Όχι, όχι… Φτάνει, φτάνει, φτάνει… Έχουν περάσει 12 χρόνια. Ότι είχα να πω για τη “Μαρία την άσχημη”, το έχω πει. Αφήστε το να ξεχαστεί γιατί θέλω να κάνω κι άλλους ρόλους στην τηλεόραση».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.