Έλληνας τραγουδιστής: «Στην πρώτη καραντίνα έφαγα πρόστιμο 150 ευρώ»

Ποιος ήταν ο λόγος;

«Στην πρώτη καραντίνα έφαγα πρόστιμο 150 ευρώ γιατί έκανα βόλτα με το αυτοκίνητο γύρω από το σπίτι μου στις 4 το πρωί» εξομολογήθηκε ο Κώστας Καραφώτης στην κάμερα της εκπομπής ‘’Love it’’ και στη συνέχεια μίλησε για τις φετινές, διαφορετικές γιορτές που θα περάσει μαζί με την οικογένειά του:

«Δεν περιμένω τα Χριστούγεννα για να αισθανθώ ωραία με την οικογένειά μου. Θα ήθελα με τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου να είναι έτσι κάθε μέρα. Επειδή τραγουδούσα πάρα πολλά χρόνια στα μαγαζιά, μου έλειπε να κάνω Χριστούγεννα με την οικογένειά μου».

Στην ερώτηση αν η καραντίνα τον έφερε πιο κοντά με την αγαπημένη του κι έτσι θέλησε να ζήσει μαζί της κάτω από την ίδια στέγη,  ο τραγουδιστής είπε: «Αυτό δε νομίζω ότι θα το κάνει η καραντίνα. Θα το δείξει η σχέση στα επόμενά της βήματα».

Ζευγάρι της showbiz άρχισε να συγκατοικεί

Το love story του Κώστα Καραφώτη και της Εύης Σαλταφερίδου

Καραφώτης Σαλταφερίδου

Κώστας Καραφώτης - Έυη Σαλταφερίδου/NDP Photo Agency

Να θυμίσουμε ότι ο Κώστας Καραφώτης και η σύντροφός του, Εύη Σαλταφερίδου, αποφάσισαν να συγκατοικήσουν ύστερα από έναν χρόνο σχέσης. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το Φθινόπωρο του 2019 και σύντομα η συμπάθεια που αισθάνθηκαν από την πρώτη στιγμή, μετατράπηκε σε ερωτική έλξη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top