Κι όμως το ΄πε! «Έχω ξεχάσει πώς ήμουν πριν από τις πλαστικές»

Αποκάλυψε σε ποια σημεία του σώματός της έχει επέμβει

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε για τις πλαστικές που έχει κάνει ενώ την είδαμε να κάνει ένα baby bottox στο ιατρείου του εν διαστάσει συζύγου της, Αριστομένη Γιαννόπουλου!

Το νεαρό μοντέλο δε δίστασε να πει ότι δε θυμάται πώς ήταν ο εαυτός της πριν από τις πλαστικές. Όπως αποκάλυψε η ίδια, έχει αλλάξει το στήθος, τη μύτη της, τα χείλη της και έχει κάνει bottox και μεσοθεραπεία.

«Δεν ήμουν ποτέ της υπερβολής και των άκρων. Και ούτε γενικά μου αρέσουν αυτά τα αποτελέσματα τα υπερβολικά, που ξεφεύγεις από τον εαυτό σου και θυμίζεις κάτι άλλο. Απλά έκανα αυτό που χρειαζόμουν κάθε φορά. Χειρουργείο έχω κάνει μία φορά για να κάνω κάτι επεμβατικό. Ήταν το στήθος μου και η μύτη μου. Στην ουσία η μύτη μου δεν είχε κάποιο πρόβλημα! Ξεκινήσαμε να φτιάξουμε το διάφραγμα κι απλά είπαμε να διορθώσουμε δυο ατέλειες. Το στήθος μου ήθελα να το φτιάξω από μικρή» εξομολογήθηκε στην εκπομπή του VICE, που είχε ως θέμα «το κυνήγι της τελειότητας».

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με μπικίνι

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Νομίζω ότι τώρα πια δεν μπορώ να με φανταστώ πώς ήμουν πριν. Εντάξει έχουν περάσει και 6-7 χρόνια από τότε που το έκανα, οπότε έχω ξεχάσει πώς ήμουν πριν. Είναι σαν να γεννήθηκα έτσι».

Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top