Παναγιώτης Χατζηδάκης: Έβαλα τα κλάματα. Ο γιος μου είναι το ωραιότερο δώρο

Σε ποιον μοιάζει ο Χατζηδάκης junior;

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τις τελευταίες ώρες ο Παναγιώτης Χατζηδάκης. Η σύζυγός του, Χαρά Σαράντη, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.    

Μπαμπάς για πρώτη φορά έγινε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης

«Έψαχνα να βρω λέξεις για να περιγράψω αυτό το συναίσθημα, αλλά δεν υπάρχουν. Και δε χρειάζεται να υπάρχουν. Είναι τόσο μοναδικό και δυνατό αυτό που αισθάνομαι. Έβαλα τα κλάματα», δήλωσε μετά τον ερχομό του γιου του.

Μπαμπάς για πρώτη φορά έγινε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης

Ο ευτυχισμένος μπαμπάς ήταν δίπλα στη γυναίκα του κατά τη διάρκεια του τοκετού, μιας και λόγω της πανδημίας δεν επιτρέπονται οι επισκέψεις συγγενικών προσώπων.

«Είχα επιλέξει από την αρχή να είμαι μέσα την ώρα της γέννας. Δεν μπορούσα να την αφήσω μόνη σε ένα γεγονός που αφορά και τους δυο. Έτσι κι αλλιώς το παιδί μαζί το αποκτήσαμε. Έμεινα μέσα και θα το ξαναέκανα. Ο μικρός γεννήθηκε 3.550 γραμμάρια. Πήρε όλους τους μήνες της εγκυμοσύνης».

Σε ποιον μοιάζει άραγε ο Χατζηδάκης junior; «Νομίζω έχει πάρει τα μάτια της Χαράς. Όλοι λένε ότι μοιάζει σε εμένα. Δεν έχει σημασία γιατί θα είναι μια μίξη και των δύο και αλλάζει συνέχεια. Ο γιος μου είναι το ωραιότερο δώρο ζωής», ανέφερε στην εκπομπή  «Love it».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top