Γιάννης Αθητάκης: «Μεγάλη μου τιμή που με επέλεξε η Ζωζώ Σαπουντζάκη!»

Έγινε θείος πριν από λίγες ημέρες ο ηθοποιός

Όπως είναι γνωστό, ζευγάρι με τη Ζωζώ Σαπουντζάκη είναι στο φετινό J2US ο Γιάννης Αθητάκης, δηλώνοντας ενθουσιασμένος από αυτή τη μουσική συνύπαρξη

Ο γνωστός ζεν πρεμιέ μίλησε στη «Φωλιά των Κου Κου» για τη συνεργασία του με τη μοναδική Ζωζώ στο τηλεοπτικό πρόγραμμα, αλλά και τη… στατικότητα που τον κατηγόρησε στο τελευταίο live ο Σταμάτης Φασούλης.

Αθητάκης: «Λογικό που είπαν ότι είμαστε ζευγάρι με την Ντόρα Μακρυγιάννη»

«Δε θα μπορούσε να κάνω πολλές κινήσεις στη σκηνή από σεβασμό στην κυρία Σαπουντζάκη», απάντησε.

Απαντώντας στην ερώτηση της Κατερίνας Καραβάτου, ο Γιάννης επιβεβαίωσε ότι τον διάλεξε προσωπικά η ίδια ανάμεσα σε τέσσερις παρτενέρ: «Μεγάλη μου τιμή που με επέλεξε η Ζωζώ Σαπουντζάκη», είπε και συμπλήρωσε «Κάναμε μια συνάντηση και της άρεσα… μου είπε ότι είμαι πολύ καλός φωνητικά κι ότι είμαι εμφανίσιμος».

Γιάννης Αθητάκης Ζωζώ Σαπουντζάκη

Για την ενέργειά της στις πρόβες ανέφερε: «Είναι ακούραστη. Δεν κουράζεται με τίποτα. Αν μπορούσε θα έκανε πρόβες όλη μέρα. Θέλει όλα να είναι σωστά στη λεπτομέρεια». «Δεν είναι αυστηρή, θα έλεγα ότι είναι τελειομανής», συμπλήρωσε. 

J2US: Η Ζωζώ Σαπουντζάκη στα 87 της «έβαλε κάτω» πολλές 20άρες!

Αποκάλυψε ότι το περασμένο Σάββατο, η μεγάλη τραγουδίστρια ξέχασε τα πρώτα λόγια του τραγουδιού της Άννας Βίσση. «Τα φοβάται τα πιο σύγχρονα τραγούδια η Ζωζώ, ωστόσο το προσπάθησε πολύ» είπε.

Ο ηθοποιός επίσης, είπε ότι πριν από λίγες ώρες έγινε θείος, αποκτώντας την πιο όμορφη ανηψιά του κόσμου!

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top