Μιλλούση:«Μου αρκεί που στον τοκετό θα έχω δίπλα τον άνθρωπό μου»

Υποδέχτηκε τους Κου Κου στο σπίτι της

Σε μια γλυκιά αναμονή βρίσκεται η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας, αφού σε λίγο καιρό θα κρατούν στην αγκαλιά τους το δεύτερο παιδάκι τους.

Λευτέρης Πετρούνιας -Βασιλική Μιλλούση: Οικογενειακή εξόρμηση στη Βούλα!

Λίγο πριν γίνουν και πάλι γονείς η εγκυμονούσα μίλησε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» λέγοντας πως είναι 8.5 μηνών και στις 6 Δεκεμβρίου θα μπει στο μήνα της.

«Επειδή είμαι μικροκαμωμένη μπορεί να γεννήσω ανά πάσα στιγμή», είπε η γνωστή αθλήτρια δείχνοντας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα στην κάμερα.

Λευτέρης Πετρούνιας- Βασιλική Μιλλούση

Αν και το διάστημα που διανύουμε είναι πολύ δύσκολο, εξαιτίας του κορωνοϊού εκείνη παραμένει αισιόδοξη και προσπαθεί να κάνει πράγματα που τη χαροποιούν, ένα από αυτά είναι να πηγαίνει μαζί με την κόρη της, Σοφία να παρακολουθεί τις προπονήσεις του Λευτέρη Πετρούνια.

Ο «άρχοντας των κρίκων» δεν την αφήνει λεπτό από τα μάτια του και μάλιστα θα είναι μαζί της την ημέρα του τοκετού, αφού λόγω των καταστάσεων δε θα μπορεί να την επισκεφθεί κανείς στο μαιευτήριο.

Λευτέρης Πετρούνιας- Βασιλική Μιλλούση

«Στην προηγούμενη γέννα είχαμε πολύ κόσμο. Ήταν η μαμά μου, η αδελφή μου. Τώρα δεν θα έχω κανέναν από όλους αυτούς. Θα είναι μόνο ο Λευτέρης  αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις σου αρκεί να είναι ο άνθρωπός σου δίπλα σου», είπε η ίδια.

Λευτέρης Πετρούνιας: Το τρυφερό μήνυμα για τα πρώτα γενέθλια της κόρης του!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας χαίρεται πολύ που και το δεύτερο παιδί τους είναι κοριτσάκι, αφού θα είναι στο σπίτι με τρεις γυναίκες. «Ο Λευτέρης χαίρεται πολύ και είναι χαζομπαμπάς. Η κόρη μας από την αρχή έδειξε αδυναμία στον μπαμπά της», πρόσθεσε χαμογελώντας η Βασιλική Μιλλούση.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top