Κατερίνα Στικούδη: Ο Άγιος Βασίλης της έφερε ήδη το δώρο της

Φανερά συγκινημένη η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια

Είναι σίγουρα μία από τις πιο ταλαντούχες εκπροσώπους της εγχώριας σόουμπιζ και μια από τις πιο όμορφες παρουσίες

Ο λόγος για την Κατερίνα Στικούδη που μίλησε στις κάμερες στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ για το νέο της τραγούδι «Τα Χριστούγεννά μου εσύ». 

Δε θα πιστέψεις πόσα κιλά πήρε η Κατερίνα Στικούδη στην πρώτη καραντίνα!

Η τραγουδίστρια, παρουσιάστρια και μοντέλο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη, το lockdown, ενώ συγκινήθηκε με το σπουδαίο δώρο που της έκαναν οι γονείς της.

«Δε θέλω δώρο γιατί ο Άγιος Βασίλης ήρθε στην Αθήνα, οι γονείς μου μετακόμισαν μόνιμα από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, οπότε ουσιαστικά ένα όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Ήταν το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσαν να κάνουν για μένα, να είμαστε στην ίδια πόλη, να μπορώ να τους βλέπω. Μου είχαν λείψει πολύ» είπε συγκινημένη η Κατερίνα Στικούδη στο «Love it». 

Το λίκνισμα της Κατερίνας Στικούδη στον «αέρα» - Ποιος ήταν ο τυχερός;

Βαγγέλης Σερίφης Κατερίνα Στικούδη

Η Κατερίνα είναι τρελά ερωτευμένη με τον σύζυγό της, τον γνωστό ράπερ DJ Rico /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η Κατερίνα αναφέρθηκε και στον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη, λέγοντας: «Ο Βαγγέλης είναι ο έρωτάς μου και θα είναι για πάντα. Είναι ένας έρωτας που δε φεύγει… Κάποια πράγματα είναι για να συμβούν. Τα συναισθήματα κάθε μέρα δεν είναι ίδια, αλλά τα δικά μου συναισθήματα κάθε μέρα μεγαλώνουν. Τώρα δεν υπάρχει κάποια συνταγή γι’ αυτό. Νιώθω ότι με αγαπάει πολύ και μου το αποδεικνύει κάθε μέρα με πράξεις, όχι μόνο ωραία λόγια ή δώρα, αλλά πιο ουσιαστικά πράγματα».

Για το lockdown, πρόσθεσε: «Δεν πίστευα ότι θα ζήσουμε δεύτερη καραντίνα, πίστευα ότι θα ήταν μόνο η πρώτη και τέλος. Ο περιορισμός είναι εκνευριστικός, αλλά είναι για την υγεία μας. Πρέπει να κάνουμε υπομονή και να μη χάσουμε το χαμόγελό μας και την αισιοδοξία μας».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top