Γενέθλια για τη Δανάη Μπάρκα: Η εμφάνιση του συντρόφου της στο πλατό

Τα πόσα έκλεισε η ηθοποιός - παρουσιάστρια

Διαφορετική ήταν σήμερα (18/11) η έναρξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», αφού η Δανάη Μπάρκα έχει τα γενέθλιά της.

Οι συνεργάτες της ηθοποιού- παρουσιάστριας φρόντισαν να της κάνουν έκπληξη στολίζοντας το πλατό με μπαλόνια, ενώ δεν έλειψε και η τούρτα γενεθλίων.

Δανάη Μπάρκα: H σχέση με τον σύντροφό της, ο χωρισμός και η επανασύνδεση!

Δανάη Μπάρκα: Η ερωτική εξομολόγηση για τον σύντροφο της

Όταν έσβησε τα κεράκια της τούρτας απευθυνόμενη στους συνεργάτες αλλά και τους τηλεθεατές της είπε: «Η αλήθεια είναι ότι φέτος είναι πολύ ιδιαίτερα γενέθλια και επειδή εγώ φημίζομαι για την υπερευαισθησία μου πάντα σκέφτομαι να είναι όλοι οι άνθρωποι χαρούμενοι. Μία ευχή που θέλω να την κάνω και μπορώ να την πω είναι να καταφέρω να εξελίσσομαι κάθε μέρα σε οτιδήποτε καταπιάνομαι. Είναι για μένα μία χρονιά μεγάλης αλλαγής αλλά όταν βρίσκεις συνοδοιπόρους με μεγάλες αγκαλιές και πίστη είναι πιο εύκολα τα πράγματα».

Φυσικά, οι εκπλήξεις δε σταμάτησαν εκεί μιας και λίγη ώρα αργότερα, η μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου, αλλά και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης θέλησαν να της ευχηθούν δημόσια, μέσω βίντεο που προβλήθηκαν στον «αέρα» της εκπομπής.

Δανάη Μπάρκα: Το σχόλιο για την γκάφα της μητέρας της με τον Τριαντάφυλλο

«Αγάπη μου χρόνια πολλά να σε χαιρόμαστε. Να είσαι γερή, δημιουργική, αισιόδοξη, πολύτιμη, ξεχωριστή. Σ’ αγαπάμε πολύ», είπε η μητέρα της με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη να προσθέτει: «Εύχομαι η καινούργια χρονιά να σου φέρει ωραίες αλλαγές και ωραία προχωρήματα. Σ’ αγαπώ πολύ».

Η Δανάη Μπάρκα, η οποία έκλεισε τα 29 μετά την προβολή του συγκεκριμένου στιγμιότυπου δεν κατάφερε να κρύψε τη συγκίνησή της.

Η έκπληξη του συντρόφου της στο πλατό

Η μεγαλύτερη έκπληξη περίμενε την παρουσιάστρια στο φινάλε της εκπομπής και συγκεκριμένα τη στιγμή της αποφώνησης όταν άνοιξε η πόρτα και μπήκε μέσα ο σύντροφός της, Πάνος Αδαμόπουλος.

Κρατούσε μία τούρτα στα χέρια και της ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» με εκείνη να μένει άφωνη αφού είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται στην τηλεόραση.

«Δεν το πιστεύω! Όποιος κατάφερε αυτή την εμφάνιση, μπράβο», αρκέστηκε να πει η Δανάη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top