Δανάη Μπάρκα: Η ερωτική εξομολόγηση για τον σύντροφο της

Με αυτό τον τρόπο διέλυσε τις φήμες περί δεσμού με τον Απόστολο Ρουβά

Το σχόλιό της για την γκάφα της μητέρας της με τον Τριαντάφυλλο

Τον τελευταίο καιρό είχαν φουντώσει οι φήμες ότι η Δανάη Μπάρκα έχει κάτι παραπάνω από φιλία με τον Απόστολο Ρουβά, τον αδερφό του Σάκη.

Η παρουσιάστρια και ο μάγειρας στην εκπομπή της έκαναν πρόσφατα ένα ταξίδι στην Κέρκυρα για τις ανάγκες της εκπομπής, έχουν πολλές κοινές φωτογραφίες στα social media της εκπομπής και η πλάκα που κάνουν μεταξύ τους και στον αέρα του «Πάμε Δανάη» έχει δημιουργήσει αυτές τις φήμες.

Η σπόντα του Μουτσινά στην Μπάρκα για τη σχέση της με τον Απόστολο Ρουβά

Στην πρόσφατη εμφάνισή της στο Καλό Μεσημεράκι του Νίκου Μουτσινά, η Δανάη ναι μεν απάντησε στη φημολογία αλλά όχι με κατηγορηματικό τρόπο τονίζοντας:

«Πήγαμε με τον Απόστολο Ρουβά στην Κέρκυρα για την εκπομπή. Περάσαμε ωραία, περάσαμε τέλεια», ενώ η παρουσιάστρια αρνήθηκε ότι έχει κάτι παραπάνω από συνεργασία με τον αδερφό του Σάκη.

Όμως την Τετάρτη η Δανάη θέλησε να τα ξεκαθαρίσει όλα με ένα post αγάπης προς τον σύντροφό της, Πάνο, με τον οποίο είναι ζευγάρι τα τελευταία 9 χρόνια. 

«PanDa
εύκολα, δύσκολα, λάθη, τρέλα, ζόρια, αλλαγές, εντάσεις, χαρές, ανηφόρες, κατηφόρες όλα είναι ωραιότερα με ένα τέτοιο βλέμμα. Η ιστορία πίσω από αυτή την φωτό είναι μεγάλη και πολύ ιδιαίτερη, και σήμερα ψάχνοντας κάτι άλλο έπεσα πάνω της. Την χάζεψα λίγο και σκέφτηκα ποσό τυχερή είμαι. (Ε για να είμαι ειλικρινής σκέφτηκα ποσό τυχερός είναι κι ο Πάνος??)».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♥️——PanDa——♥️ —————————— εύκολα,δύσκολα,λάθη,τρέλα,ζόρια, αλλαγές,εντάσεις,χαρές,ανηφόρες, κατηφόρες όλα είναι ωραιότερα με ένα τέτοιο βλέμμα. Η ιστορία πίσω από αυτή την φωτό είναι μεγάλη και πολύ ιδιαίτερη,και σήμερα ψάχνοντας κάτι άλλο έπεσα πάνω της. Την χάζεψα λίγο και σκέφτηκα ποσό τυχερή είμαι. (Ε για να είμαι ειλικρινής σκέφτηκα ποσό τυχερός είναι κι ο Πάνος😂😍) ——— 💪🏻 @adamosnow @adamopoulos_panos 🥰🧿 #allIEverWanted #PanDa ✨

A post shared by ᴅᴀɴᴀɪ ʙᴀʀᴋᴀ 🌻🧿 (@danai_barka) on

Πέρυσι το ζευγάρι είχε χωρίσει για σύντομο χρονικό διάστημα. Λίγο μετά την άρση της καραντίνας, ο Πάνος και η Δανάη τα ξαναβρήκαν. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top