Ευγενία Μανωλίδου: Έτσι περνάει στην καραντίνα με την οικογένειά της

«Τώρα είναι μια ευκαιρία να συναντηθούμε περισσότερο»,

Εδώ κι αρκετά χρόνια έχει επιλέξει να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, ωστόσο συνεχίσει να απασχολεί τα ΜΜΕ ως μουσικός και σύζυγος του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνη Γεωργιάδη.  

Η χαριτωμένη φωτογραφία της Ευγενίας Μανωλίδου με τον μικρότερο γιο της 

Η Ευγενία Μανωλίδου που μένει σπίτι με την οικογένειά της, μίλησε στην εκπομπή «Alpha Παντού» και περιέγραψε πώς περνούν όλοι μαζί τη δεύτερη καραντίνα, αλλά και ποιο παιδάκι της δυσκολεύεται περισσότερο.

Άδωνις Γεωργιάδης Ευγενία Μανωλίδου

Ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου τον Οκτώβριο του 2019 στην «Ελληνική Αγωγή» /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Ο Περσέας πηγαίνει πια στην Α’ Λυκείου οπότε εκείνος το αντιμετωπίζει πολύ καλύτερα, γιατί καταλαβαίνει ότι αυτό πρέπει να γίνει. Ο μικρός μας ο Αλκαίος είναι εκείνος που θέλει πάρα πολύ να πηγαίνει στο σχολείο, είναι πολύ κοινωνικό παιδί, είναι ζωηρός, υπερκινητικός οπότε είναι πολύ δύσκολο να τον κρατήσουμε μέσα στο σπίτι. Και την προηγούμενη φορά, πρέπει να σας πω, τα πράγματα ήταν δύσκολο να τα χειριστούμε. Κι εκεί αρχίζουμε και εφευρίσκουμε τρόπους. Διαβάζουμε πολλά παραμύθια, παίζουμε επιτραπέζια παιχνίδια, γινόμαστε κι εμείς παιδιά μαζί με τα παιδιά μας. Κάνουμε συνταγές μαζί τους και μαγειρεύουμε. Πρέπει να βρίσκεις τρόπους συνεχώς να τα απασχολείς κι αυτή είναι η “μάχη” των μαμάδων και των μπαμπάδων», είπε αρχικά η Ευγενία Μανωλίδου. 

Άδωνις Γεωργιάδης στο Star: Απαντά για τα ψεύτικα tweet της συζύγου του

«Αυτή είναι μια συνήθεια περίπου τώρα 20 χρόνια. Κι οι δύο δουλεύουμε πάρα πολύ και λείπουμε από το σπίτι. Η ζωή μας όλη είναι από το σπίτι στη δουλειά κι από τη δουλειά στο σπίτι. Λίγες ώρες συναντιόμαστε ούτως ή άλλως. Τώρα ίσως είναι μια ευκαιρία να συναντηθούμε περισσότερο», συμπλήρωσε η άλλοτε τηλεοπτική σταρ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top