Άδωνις Γεωργιάδης στο Star: Απαντά για τα ψεύτικα tweet της συζύγου του

Απευθύνθηκε και στην Έλενα Ακρίτα

Έντονη επίθεση δέχθηκε η σύζυγος του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, Ευγενία Μανωλίδου για μια υποτιθέμενη ανάρτησή της στο Twitter.

Ανάμεσα σε εκείνους που «την πάτησαν» με την ανάρτηση και έσπευσαν να κατηγορήσουν την Ευγενία Μανωλίδου ήταν και η Έλενα Ακρίτα, η οποία αργότερα, έσπευσε να σβήσει το σχόλιό της.

Στο fake Tweet η κ. Μανωλίδου φέρεται να δηλώνει ότι ακολούθησε τον οικονομικό οικογενειακό προγραμματισμό του Άδωνι Γεωργιάδη και πέρασε εκείνη και η οικογένειά της 7 ημέρες με 38,40 ευρώ μαζί με το σούπερ μάρκετ. Και υποτίθεται ότι προσθέτει: «Χωρίς να στερηθούμε τίποτα. Αν θέλουμε μπορούμε».

 

 

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στην Κατερίνα Παναγοπούλου μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης και τόνισε ότι εντυπωσιάζεται με τα ψέματα κάποιων ανθρώπων αναφερόμενος στην Έλενα Ακρίτα.

«Αισθάνομαι ότι γινόμαστε ζούγκλα! Στέλνω μήνυμα προς την Έλενα Ακρίτα, η οποία είναι μία πολύ δυνατή ‘’πένα’’, δεν μπορεί να υποτιμά τον εαυτό της κατ’ αυτόν τον τρόπο, να διακινεί ψεύτικα Tweet, να υβρίζει ανθρώπους και αντί να ζητά συγγνώμη να συνεχίζει να υβρίζει! Αυτό δείχνει πάρα πολύ κακό χαρακτήρα! Θα την καλούσα να ρίξει λίγο τους τόνους. Το συνέχισε και σήμερα και με ψεύτικη φωτογραφία!», είπε φανερά εκνευρισμένος ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Υπάρχει επάρκεια σε μάσκες;

Όσον αφορά στην επάρκεια των μασκών, ο υπουργός τόνισε ότι μέχρι στιγμής είμαστε έτοιμοι με απόθεμα 21 εκατομμύρια μάσκες αλλά θα χρειαστούν πολύ περισσότερες, όταν αρθούν τα μέτρα, καθώς θα χρειαζόμαστε μάσκες όλοι μας καθημερινά κι ένας αριθμός που ακούγεται μεγάλος δε θα είναι επαρκής.

Πώς θα σηκώσει ρολά η εστίαση;

«Δε θα αφήσουμε τις επιχειρήσεις να ζημιωθούν οικονομικά και να κλείσουν. Δε θα δώσουμε άτοκα δάνεια, αλλά θα δώσου εγγυημένα δάνεια. Θα σκεφτούμε δημιουργικά και ευέλικτα», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

Προστασία πρώτης κατοικίας

«Να μην ανησυχεί ο κόσμος. Δε θα επιτρέψει η Κυβέρνηση να γίνουν πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας εν μέσω κρίσης. Μέσα στη βδομάδα θα ανακοινωθεί η λύση που θα συμφωνήσουμε με τους θεσμούς για την προστασία της πρώτης κατοικίας», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης.
 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων σαββατοκύριακου του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top