Britney Spears: Ο πατέρας της παραμένει διαχειριστής της περιουσίας της!

Είναι πολλά τα μηδενικά...

Παρά τα σκαμπανεβάσματα στην καριέρα της, η τραγουδίστρια ξέρει να κλέβει τις εντυπώσεις στη σκηνή!

Το αμερικανικό δικαστήριο απέρριψε πριν από λίγες ώρες το αίτημα της Britney Spears να μην ελέγχει πλέον ο πατέρας της, Jamie Spears, την τεράστια περιουσία της.

Η Britney Spears θέλει να απαλλαγεί από την "κηδεμονία" του πατέρα της

Εδώ και 12 χρόνια ο πατέρας της 38χρονης ποπ σταρ έχει αναλάβει τη διαχείριση των οικονομικών, αφού τότε η τραγουδίστρια ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, όπως συνεχώς αναφερόταν και στα ΜΜΕ.

Britney Spears

Η Britney κοντεύει στα 40, αλλά δεν μπορεί να κάνει κουμάντο στην περιουσία της! /Φωτογραφία AP Images

Οι δικηγόροι της Spears εξέφρασαν τους φόβους της ότι ο πατέρας της δε θα συνεχίζει να τα καταφέρνει το ίδιο καλά σε αυτόν τον ρόλο, με την πλευρά του Jamie να απαντάει ότι εκείνος συνεχίζει να δρα για το καλύτερο συμφέρον της κόρης του.

Παρά την αρνητική απόφαση του δικαστηρίου κατά της Britney, o δικαστής δήλωσε ότι θα εξετάσει μελλοντικές προσφυγές για την απομάκρυνσή του. Εν τω μεταξύ, μετά από αίτηση της Spears, ο οικονομικός κολοσσός «Bessemer Trust», θα είναι συνδιαχειριστής της περιουσίας της.

Jamie Spears

Ο πατέρας της ποπ σταρ, Jamie Spears, μπαίνοντας στο δικαστήριο του Λος Άντζελες πριν από λίγες εβδομάδες /Φωτογραφία AP Images

Ελευθερώστε την Britney

Κατά τη διάρκεια ακρόασης Την τρίτη, ο δικηγόρος της Britney, Samuel Ingham, δήλωσε ότι η σταρ δεν έχει πλέον καμία σχέση με τον πατέρα της κι έχουν να μιλήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ωστόσο η Vivian Thoreen, η δικηγόρος του Jamie Spears, υποστήριξε ότι ο λόγος που δεν έχουν μιλήσει είναι επειδή ο Ingham έχει στρέψει τη Spears εναντίον του πατέρας της. 

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Στην παραλία με μάσκα μαζί με τον σύντροφό της

Η νομική διαμάχη έγινε λίγο μετά το… κίνημα «Free Britney» (ελευθερώστε την Britney), όπου μια ομάδα οπαδών της ποπ σταρ, πιστεύουν ότι κρατείται φυλακισμένη από τον πατέρα της κι άλλους συνεργάτες της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top