Ρένα Κουβελιώτη: Υπάρχουν στιγμές που δε θυμάμαι αν είμαι άνδρας ή γυναίκα

Η δημοσιογράφος περιγράφει τις κρίσεις με τη συρρίκνωση του εγκεφάλου της

Όσα είχε πει η δημοσιογράφος στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση»

Πριν από λίγες εβδομάδες, η Ρένα Κουβελιώτη γνωστοποίησε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, αφού ο εγκέφαλός της συρρικνώνεται και σιγά σιγά «οδηγείται» στην άνοια.

Η μάχη της Κουβελιώτη με τη συρρίκνωση εγκεφάλου: Πεθαίνει το μυαλό μου

Η δημοσιογράφος του Alpha προσπαθεί να φανεί δυνατή και αντιμετωπίζει με ψυχραιμία τις κρίσεις της. «Ευτυχώς, οι κρίσεις διαρκούν πολύ λίγο. Για κάποια λεπτά πέφτει μαύρο. Δε χάνω τις αισθήσεις μου, αλλά όλα μού είναι άγνωστα, σαν να τα βλέπω πρώτη φορά. Αν τύχει και είμαι στο αυτοκίνητο ανάβω αλάρμ και σταματάω στην άκρη, Ευτυχώς- και δεν μπορώ να γνωρίζω γιατί- θυμάμαι αυτή την κίνηση: να μειώσω ταχύτητα, να πατήσω φρένο και να σταματήσω το αυτοκίνητο. Ίσως λειτουργεί η αίσθηση της αυτοσυντήρησης. Αλλά όλα σβήνουν. Είναι στιγμές που δε θυμάμαι τίποτα. Ούτε αν είμαι άντρας ή γυναίκα. Κοιτώ τα χέρια μου και έτσι αντιλαμβάνομαι το φύλο μου», είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Τα Νέα».

Ρένα Κουβελιώτη

Η εξομολόγηση της δημοσιογράφου «ραγίζει» καρδιές όταν λέει πως εκείνες τις στιγμές είναι μόνη της, αφού για λίγα λεπτά δεν έχει ταυτότητα, δεν υπάρχουν παιδιά, συγγενείς και φίλοι και φυσικά παρελθόν. «Φοβάμαι πάρα πολύ. Είναι σαν ελεύθερη πτώση που δεν ξέρεις τι υπάρχει από κάτω. Έχω σκεφτεί πολλές φορές ότι αυτή τη μοναξιά βιώνουν και εκείνοι που ανοίγουν την πόρτα του σπιτιού τους και χάνονται. Αυτή η λαθραία ματιά στο συναίσθημά τους είναι τρομακτική».

Το σημαντικότερο για τη Ρένα Κουβελιώτη είναι τα παιδιά της και δε θέλει να ξεχάσει ο,τιδήποτε έχει να κάνει με αυτά. «Δεν υπάρχει τίποτα πιο πολύτιμο για εμένα από τα παιδιά μου. Φυσικά δε θα λυπηθώ αν χάσω τις απογοητεύσεις που έχω ζήσει. Δε θα ήθελα να αισθανθώ ξανά αρνητικά συναισθήματα. Ναι αυτά θα ήθελα να σβηστούν».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top