Ρένια Λουϊζίδου: Το μυστικό του γάμου της και η σχέση με τον γιο της

Τι είπε για τους «Απαράδεκτους» η ηθοποιός

Η Ρένια Λουϊζίδου είναι 25 χρόνια παντρεμένη με τον σύζυγό της, Θάνο, και έχουν αποκτήσει έναν γιο, ο οποίος σήμερα είναι 20 ετών!

Η ηθοποιός ήταν το βράδυ της Τετάρτης καλεσμένη στο The 2night Show και μίλησε για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Οι Απαράδεκτοι

Φυσικά, δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο «θρυλικό» σήριαλ τους «Απαράδεκτους». Ήταν το σήριαλ που ξεκίνησε την καριέρα της παίζοντας δίπλα στον Βλάσση Μπονάτσο, τον Γιάννη Μπέζο, τον Σπύρο Παπαδόπουλο και την Δήμητρα Παπαδοπούλου! 

«Στεναχωριέμαι… Βλέπω τον εαυτό μου παιδί! Δεν έχω παράπονο αλλά είναι ένα τράκο ο χρόνος… Ο Βλάσσης ήταν η χαρά της ζωής… Είναι σαν ανέκδοτο ότι δεν είναι στη ζωή ο Βλάσσης. Ο Βλάσσης ήταν σταρ όταν άρχισαν οι απαράδεκτοι. Ο Σπύρος είναι υπέροχα αφηρημένος, ενώ ο Γιάννης Μπεζος είναι η ήρεμη δύναμη να ακουμπήσεις πάνω του. Είναι στήριγμα. Η Δήμητρα Παπαδοπούλου είναι η πιο έξυπνη γυναίκα που έχω συναντήσει σ΄ αυτή τη δουλειά»!

Η σχέση με τον άντρα της και τον γιο της

Λουιζιδου-συζυγος

Η σχέση με τον σύζυγό της κύλησε όμορφα μέσα στα χρόνια: «25 χρόνια είμαστε μαζί… Οι άνθρωποι αλλάζουν το παιχνίδι παίζεται, αν αλλάζεις προς την ιδία κατεύθυνση εμείς πήγαμε παρέα σε όλο αυτό… Ο γιος μας είναι 20 και κάνουμε ωραία παρέα πλέον, γιατί πιο παλιά δε με άφηνε να τον αγκαλιάζω… Τον έχω δει να ζορίζεται για γυναίκα…  Το πιο παράξενο καλοκαίρι με τον άντρα μου, το ζήσαμε όταν δεν ήταν ο γιος μας μαζί μας. Δεν μπορούσαμε να απολαύσουμε την ελευθερία μας, νιώθαμε περίεργα» είπε η ηθοποιός.

«Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή»

Αναφέρθηκε, ακόμα, και στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Και οι Παντρεμένοι έχουν Ψυχή» αλλά και στον Αντώνη Καφετζόπουλο, στον οποίο όπως είπε έτρεφε μεγάλο θαυμασμό πριν συνεργαστούν, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά πως της είχε αρχικά προταθεί να υποδυθεί τον ρόλο που ενσάρκωσε τελικά στη σειρά η Μαρία Τζομπανάκη. Μάλιστα, σχολίασε και το ενδεχόμενο να γυριστεί ξανά το sequel της σειράς, κάτι που όπως παραδέχθηκε δεν της φαινόταν καλή ιδέα. 

«Μας το είχαν προτείνει, όμως ευτυχώς εγώ δεν έφτασα στο να το διαπραγματευτούμε γιατί εκείνη την περίοδο έκανα το "Σόι", οπότε δεν μπορούσα εκ των πραγμάτων. Εγώ δεν το έβρισκα έτσι κι αλλιώς καλή ιδέα. Δεν το έβρισκα γιατί αυτό το σίριαλ ήταν παράγωγο μιας συγκεκριμένης εκπομπής, δεν ξέρω πόσο γελάμε σήμερα με έναν τύπο που "φεσώνει" όλο τον κόσμο. Τώρα που έχουμε "φεσωθεί" πια όλοι τόσο πολύ, μπορεί να μην είναι αστεία πια μια τέτοια προσωπικότητα. Επίσης αισθάνθηκα ότι έχουμε λίγο μεγαλώσει για να το κάνουμε αυτό, άλλο τότε που ήμασταν μπουμπούκια να με κυνηγάει και να με ζηλεύει θανάσιμα και άλλο τώρα μεγάλοι άνθρωποι, μην είμαστε και γραφικοί» σχολίασε.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top