Πανταζάρας: Η περιπέτεια που είχε στις Κάννες με την Έλλη Τρίγγου

Ο ηθοποιός μίλησε «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Στις Κάννες ταξίδεψαν ο Αργύρης Πανταζάρας μαζί με την πρώην σύντροφό του, Έλλη Τρίγγου, πριν από μερικές μέρες, και με τη σκηνοθέτη της ταινίας μικρού μήκους Motorway 65, Εύη Καλογεροπούλου. Παραβρέθηκαν σε μία μικρή εκδήλωση – παραλλαγή του 73ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών που αναβλήθηκε αρχικά λόγω Covid 19-  για να διεκδικήσουν ένα βραβείο για την Ελλάδα.

«Στο τσακ δε πήραμε το βραβείο. Για μία Κάννα δεν το πήραμε! Ήταν εξαιρετικά! Νομίζω περάσαμε καλύτερα απ’ όλους εκεί πέρα. Μπορεί να είμαστε πολύ χαρούμενοι, αλλά είμαστε και σεμνοί μέσα μας. Μπορεί να το γιορτάζουμε, όπως ξέρουμε εμείς να το γιορτάζουμε, αλήθεια, το λέω και σαν λαός, γιατί πραγματικά δώσαμε ένα καλό στίγμα και κάναμε καλή εντύπωση και η ταινία ήταν πάρα πολύ καλή. Κέρδισε τις εντυπώσεις. Πιστεύω ότι είχε νόημα να γίνει αυτό που έγινε με την ταινία της Αιγύπτου, γιατί είναι καλή εξίσου», είπε ο ηθοποιός στον Αρτ και την κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» για την εμπειρία αυτή.

Αργύρης Πανταζάρας - Έλλη Τρίγγου: Μαζί στις Κάννες το πρώην ζευγάρι

Στη συνέχεια αποκάλυψε και την περιπέτεια που έζησαν μαζί με την Έλλη Τρίγγου: «Χάσαμε ένα αεροπλάνο. Έπρεπε να συμπληρώσουμε έγγραφα της ελληνικής κυβέρνησης. Εκεί συνειδητοποιήσαμε ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι πολύ πιο προσεκτική από τις άλλες. Υπήρχε ένα χαρτί που έπρεπε να συμπληρώσεις, που έχει να κάνει με την κυβέρνηση και την προστασία από τον ΕΟΔΥ, το οποίο είναι αυστηρό. Το συμπληρώσαμε και πήραμε μία πτήση πιο μετά, γιατί χάσαμε το αεροπλάνο. Όλα καλά! Δε χάθηκε κι ο κόσμος!».

Το πρώην ζευγάρι μπορεί να αποφάσισε να χωρίσει αλλά διατηρεί άψογες σχέσεις, όπως φαίνεται.


Δείτε όλη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top