Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Τα συμπτώματα του κορωνοϊού που την ταλαιπωρούν

Η γνωστή δημοσιογράφος παραμένει σε καραντίνα

Ένα από τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού των τελευταίων ημερών είναι και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Να υπενθυμίσουμε ότι η γνωστή δημοσιογράφος ήρθε σε επαφή με άνθρωπο που προσβλήθηκε από τον ιό, υποβλήθηκε στο τεστ και τα αποτελέσματα ήταν θετικά.

Πρώην συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη θετική στον κορωνοϊό

«Είμαι τυχερή γιατί το περνάω με ελαφριά συμπτώματα. Αλλά δε θέλω να χαλαρώνουμε. Το μεγαλύτερο πρόβλημά μου είναι ότι έχω μείνει κλεισμένη στο σπίτι και τα έχω παίξει», είπε αρχικά η δημοσιογράφος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Εμφανίστηκε μόνο με το μπουρνούζι της on air!

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Βγήκε live από το σπίτι της και φορούσε μποξεράκι!

Βέβαια, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα συμπτώματα που την ταλαιπωρούν. «Τα συμπτώματά μου είναι έντονοι πονοκέφαλοι. Πονάω και παίρνω παυσίπονα και δεν σταματά ο πόνος, παρά μόνο για λίγη ώρα. Επίσης, είναι πολύ ενοχλητικό που δεν έχω γεύση και όσφρηση και διαβάζω ότι αυτό μπορεί να κρατήσει έως και δύο μήνες. Δηλαδή μπορεί να περάσει η αρρώστια και ακόμα να μην έχω γεύση και όσφρηση. Είμαι διαλυμένη πραγματικά. Είναι πολλές οι μέρες. 13 κλεισμένες με τα παιδιά εδώ. Πυρετό καθόλου. Τα παιδιά δεν έχουν κολλήσει. Ο ΕΟΔΥ στο πρώτο τηλεφώνημα μου είχε πει ότι παραμένουμε καραντίνα 14 ημέρες από την επαφή με το αρχικό κρούσμα και στις 14 ημέρες είστε οκ να βγείτε αν είστε καθαροί τρεις ημέρες από συμπτώματα. Δηλαδή από σήμερα μέχρι την Κυριακή να μην έχω καθόλου συμπτώματα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top