Ηλίας Μαμαλάκης: Το πρόβλημα υγείας που τον οδήγησε στο χειρουργείο

«Το χερουργείο διήρκησε 3 ώρες», είπε ο γνωστός σεφ

Μία μικρή περιπέτεια με την υγεία του είχε ο Ηλίας Μαμαλάκης που τον οδήγησε στο χειρουργείο.

Ο γνωστός σεφ είχε ένα πρόβλημα με το βλέφαρο του αριστερού του ματιού και έκανε βλαφαροπλαστική. «Όχι για λόγους αισθητικής, αλλά γιατί είχα μια πτώση που έπρεπε να διορθωθεί. Δεν έβλεπα πολύ καλά, όταν ήμουν καθιστός και έβλεπα τηλεόραση. Κουραζόταν το μάτι και έπεφτε το βλέφαρο», διευκρίνισε μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρω1νό».

Ηλίας Μαμαλάκης

Όσο για το πώς είναι αυτή τη στιγμή η όρασή του μετά τη λεπτή χειρουργική επέμβαση δήλωσε: «Έχουν περάσει 15 – 17 μέρες που έχω κάνει την επέμβαση. Έχω αναρρώσει, έχω βγάλει τα ράμματα και  όπου να’ ναι θα φύγει και το πρήξιμο. Είναι μια εγχείρηση που κράτησε 2,5 με 3 ώρες με μέθη. Μόλις ολοκληρώθηκε η επέμβαση μετά από λίγο επέστρεψα στο σπίτι μου. Δε χρειάστηκε να μείνω κλινήρης».

Παππούς για δεύτερη φορά ο Ηλίας Μαμαλάκης!

Ο Ηλίας Μαμαλάκης δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του για τον ερχομό του δεύτερου εγγονού του (ο γιος της δεύτερης συζύγου του έγινε μπαμπάς).

«Είναι πρωτόγνωρη χαρά, το πιάνεις στα χέρια σου, νιώθεις τους χτύπους της καρδιάς και  νομίζεις ότι είναι το ιερότερο και μεγαλύτερο ηρεμιστικό που μπορεί να νιώσει κανείς», ανέφερε on camera.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top