Βούρος - Κώνστα: Παντρεύτηκαν για δεύτερη φορά δύο χρόνια μετά το διαζύγιο!

«Υπήρχε πάντα η συντροφικότητα»

Ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας και γνωστός ηθοποιός Γιάννης Βούρος και η αιώνια αγαπημένη του, Λένα Κώνστα αποφάσισαν τον περασμένο Σεπτέμβριο να παντρευτούν για δεύτερη φορά και να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους, μετά τον χωρισμό τους το 2018.

Γ. Βούρος: Γιατί απέχω οκτώ χρόνια από την τηλεόραση

Γιαννης Βούρος Λένα Κώνστα

«Ο γάμος μου, δεν είναι θέμα καραντίνας, προς Θεού», είπε αρχικά ο Γιάννης Βούρος μιλώντας στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και πρόσθεσε: «Υπήρχε πάντα η συντροφικότητα. Πάντα η προσωπική μου ζωή ήταν κάτω από τα ραντάρ των media και αυτό έχει εκτιμηθεί από τον κόσμο. Το γιατί παντρεύτηκα ξανά, είναι κάτι που αφορά τους δικούς μου ανθρώπους».

Όσον αφορά στα επαγγελματικά του και στην καριέρα του ως ηθοποιός, ο Γιάννης Βούρος δήλωσε: «Δε νομίζω ότι θα ανέβω στο σανίδι τα επόμενα τρία χρόνια. Μπορείς να παίζεις και να είσαι παραγωγός ή σκηνοθέτης. Αλλά το να βάλω σε μια μασχάλη δυο καρπούζια δε θα το έκανα ποτέ. Δε θα έβαζα ποτέ την ευθύνη απέναντι στους κατοίκους της Νέας Φιλαδέλφειας και την καλλιτεχνική μου πορεία στην ίδια μασχάλη».

Η προσωπική του ζωή του Γιάννη Βούρου

Έχει υπάρξει παντρεμένος με τη γνωστή ηθοποιό Άννα Ανδριανού, ενώ για πολλά χρόνια διατηρούσε δεσμό με τη μητέρα της παρουσιάστριας Μαρίας-Λουίζας Βούρου, αλλά χώρισαν πριν ακόμα εκείνη γεννηθεί. Παρ’ όλα αυτά, την αναγνώρισε σαν δικό του παιδί κι ενώ μετά από αρκετά χρόνια, έμαθαν την αλήθεια με τεστ DNA, οι δύο τους συνέχισαν να κρατούν άριστες σχέσεις πατέρα - κόρης.

βουρος μαρια λουίζα βουρου

Ο Γιάννης Βούρος με την κόρη του Μαρία Λουίζα Βούρου/ NDP Photo Agency

Έπειτα παντρεύτηκε την ηθοποιό Νταίζη Σεμπεκοπούλου αλλά και αυτό ο γάμος έληξε, ενώ ο τρίτος του γάμος πραγματοποιήθηκε το 1997 με την ηθοποιό Λένα Κώνστα, τη γυναίκα που παντρεύτηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο για δεύτερη φορά!

Νταίζη Σεμπεκοπούλου Άννα Ανδριανού γιάννης Βούρος μαρία Λουίζα Βούρου

Ο Γιάννης Βούρος με τις πρώην του, Νταίζη Σεμπεκοπούλου - Άννα Ανδριανού και με την κόρη του (δεξιά) Μαρία Λουίζα Βούρου/ NDP Photo Agency

Πριν ξαναπαντρευτούν, Γιάννης και Λένα είχα χωρίσει μετά από 21 χρόνια έγγαμου βίου.

Ο Γιάννης Βούρος έχει πει δημόσια για τους γάμους του: «Ποτέ δε με αφορούσε ο γάμος, λόγω συγκυριών παντρευόμουν. Ωστόσο, η καθεμιά από τις πρώην γυναίκες μου και νυν κολλητές μου, με διαμόρφωσε σε μεγάλο βαθμό, οπότε δεν μπορώ να πω ότι η Άννα (σ.σ. Αδριανού) και η Νταίζη (σ.σ. Σεμπεκοπούλου) δεν ήταν σημαντικοί άνθρωποι στη ζωή μου ή η Λένα, που ήμουν και τα περισσότερα χρόνια μαζί της και ζήσαμε ευτυχισμένες αλλά και δύσκολες στιγμές. Με τις παραγωγές, τα τρεξίματα, τις περιοδείες, η Λένα ήταν πάντα δίπλα μου. Δεν μπορείς όλα αυτά να τα αμφισβητήσεις ή να τα ακυρώσεις. Δεν εξαρτάται μόνο από μένα. Εξαρτάται και από την ποιότητα των συντρόφων που στάθηκαν πλάι μου. Ακούω πώς τελειώνουν άλλοι γάμοι και αναρωτιέμαι ‘’Καλά, αυτοί οι άνθρωποι ήταν ποτέ μαζί; Πώς γίνεται να ξεσκίζονται έτσι; Να ξεφτιλίζει ο ένας τον άλλο στα περιοδικά και στα δικαστήρια, μπροστά στα παιδιά;’’. Είχα την τύχη να έχω καλές συζύγους”.
 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top