Γιάννης Ζουγανέλης: Έτσι μου ζήτησε ο γαμπρός μου το χέρι της κόρης μου!

Δε βλέπει την ώρα να γίνει παππούς ο ηθοποιός – τραγουδιστής

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, πριν από λίγες ημέρες, έζησε μια από τις ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του, όταν παρέδωσε την κόρη του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη στον Σπύρο Δημητρίου ντυμένη νύφη. Ο ηθοποιός – τραγουδιστής συναισθηματικά φορτισμένος του ζήτησε να την προσέχει και να την αγαπά.

Ελεονώρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου:Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους

Σιδέρη-Δημητρίου-Ζουγανέλη-Ζουγανέλης

Αν και αρκετοί γονείς παρεμβαίνουν στις προσωπικές σχέσεις των παιδιών τους, ο Γιάννης Ζουγανέλης δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία.

Γιάννης Ζουγανέλης: Τι είπε στον γαμπρό όταν παρέδωσε νύφη την κόρη του

«Δεν παρενέβαινα ποτέ στις επιλογές της. Ούτε μια στιγμή! Αποδεχόμουν τις επιλογές της και η Ισιδώρα το ίδιο» δήλωσε στην εκπομπή «Direct».

Δημητρίου-Ζουγανέλη

Όταν ο παρουσιαστής Τάκης Χατζής τον ρώτησε αν ο γαμπρός του τού ζήτησε το χέρι της κόρης του με τον παραδοσιακό τρόπο, πηγαίνοντας με λουλούδια και γλυκά στο σπίτι εκείνος απάντησε:  «Ήμουν στη Μύκονο, με πήρε τηλέφωνο και με τρόπο ευγενέστατο και παραδοσιακό μου είπε "Μου συμβαίνει αυτό και θέλω να ζητήσω το χέρι της κόρης σας έστω και δια τηλεφώνου". Είναι ευπρεπέστατος, εξαιρετικός, ευγενής, έχει χαρά για τη ζωή και μου υποσχέθηκε πως θα συνεχίσει να κάνει ευτυχισμένη την Ελεωνόρα. Γιατί θέλω να πιστεύω πως μαζί μου ήταν, αν και εγώ ήμουν πιο ευτυχισμένος».

Δημητρίου-Ζουγανέλη

Ο Γιάννης Ζουγανέλης δεν έκρυψε και την επιθυμία του να γίνει σύντομα παππούς, αφού όπως είπε θα είναι ό,τι καλύτερο του έχει συμβεί.
 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top