Άννα Ανδριανού: «Το να κάνω παιδί η ίδια ήταν κάτι που δεν με... τράβαγε»

Τι αποκάλυψε σε συνέντευξή της η αγαπημένη ηθοποιός

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Άννα Ανδριανού στην κάμερα του Pop Up και τη δημοσιογράφο Φωτεινή Λασπά. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην πρωτόγνωρη περίοδο της καραντίνας, τη σχέση με τον πατέρα της, καθώς και την απόφαση να μην αποκτήσει δικό της παιδί.

«Στη φωλιά των Κου Κου»: Η Άννα Ανδριανού απάντησε για το αν έχει υπάρξει το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, η Άννα Ανδρανού σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «Νομίζω ότι στα τόσα άσχημα του κορωνοϊού, ένα καλό που μας έχει συμβεί, είναι ότι έχουμε ξαναθυμηθεί την υγεία που την είχαμε ξεχάσει. Πολλές φορές, δηλαδή, λέγαμε πως μας λείπει το ένα και δεν έχουμε το άλλο. Τώρα καταλαβαίνουμε ότι μπορούμε να ξυπνάμε το πρωί και να λέμε, δόξα τον Θεό είμαι καλά».

«Η υιοθεσία ήταν κάτι που πέρασε από το μυαλό μου κατά καιρούς, γιατί το να κάνω παιδί η ίδια ήταν κάτι που δεν με 'τράβαγε' και πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι δεν είναι φτιαγμένοι για τα ίδια πράγματα. Δεν έτυχε και ξέρω ότι η υιοθεσία γενικά είναι δύσκολη», παραδέχθηκε, επίσης, η γνωστή ηθοποιός. «Κάνω, όμως, ότι μπορώ για παιδιά που γνωρίζω και πιθανόν έχουν ανάγκη και έχουν πέσει στον δρόμο μου. Ξέρω ότι ήμουν καλή κόρη, ξέρω ότι ήμουν καλή φίλη, καλή ζωόφιλη, καλή σύζυγος. Αλλά καλή μητέρα πως να το πω… Τα άλλα είναι κάπως αποδεδειγμένα».

Η Άννα Ανδριανού εξομολογείται στο star.gr: «Ο άντρας των ονείρων μου δεν είναι ο πρίγκιπας του παραμυθιού»

«Υπήρξαν σχεδόν επτά χρόνια που δούλευα συνέχεια οπότε όλο αυτό και ήταν πολύ κουραστικό και κάπου με εξάντλησε. Θεώρησα δηλαδή ότι εξαντλήθηκα λίγο και από αποθέματα», πρόσθεσε, σε άλλο σημείο, η Άννα Ανδριανού για την τηλεοπτική της αποχή.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top