Η Άννα Ανδριανού εξομολογείται στο star.gr: «Ο άντρας των ονείρων μου δεν είναι ο πρίγκιπας του παραμυθιού»

Η αγαπημένη ηθοποιός σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη

Άννα Ανδριανού: «Ο άντρας των ονείρων μου»

Η φετινή  σεζόν για τη δημοφιλή ηθοποιό  Άννα Αδριανού έχει απ΄ όλα. Επανέρχεται δυναμικά (στην κωμωδία) στο τηλεοπτικό πλατό, στην καθημερινή κομεντί «Ο άντρας των ονείρων μου», που προβάλλεται στις 17.45 από το Star. Ωστόσο στο θέατρο πρωταγωνιστεί στο συγκλονιστικό δραματικό μονόλογο «Το Μπουφάν της Χάρλει» του Βασίλη Κατσικονούρη στο θέατρο Αλκμήνη.

Στη σειρά υποδύεται την Έλλη, μια δυναμική τηλεοπτική παραγωγό και φοβερή μαμά, η οποία προσπαθεί να χειραγωγήσει την κόρη της, την Αθηνά (Βασιλική Τρουφάκου), τόσο στα επαγγελματικά της όσο και στα προσωπικά της.

Η ταλαντούχα ηθοποιός, έβαλε άνω τελεία στο φορτωμένο της προγράμμα (μεταξύ θεάτρου και τηλεόρασης) και μίλησε στο star.gr για τις απαιτήσεις που έχει η κομεντί και το δράμα, αλλά και για τον άντρα των ονείρων της.

«Το σίριαλ αυτό είναι μια δουλειά πολύ ζεστή, όλοι οι συνεργάτες έχουμε πολύ καλές σχέσεις μεταξύ μας. Έχουμε φυσικά και δύο υπέροχους σκηνοθέτες, τη Ρέινα Εσκενάζυ και τον Κώστα Κιμούλη!»

Στα γυρίσματα της σειράς

«Επίσης, είναι πολύ σημαντικό το ότι μεταξύ μας οι ηθοποιοί έχουμε κοινό χιούμορ, κάτι που είναι απόλυτα θεμιτό, ειδικά σε μια κομεντί! Ομολογώ πως ακόμη κι αν έχω ξενυχτήσει το προηγούμενο βράδυ λόγω των προβών στο θέατρο, μόλις έρχομαι εδώ την επόμενη μέρα το πρωί για γύρισμα η κούραση μου περνάει αμέσως!»

Μετά από 8 χρόνια απουσίας από τα κωμικά έργα (τελευταία της εμφάνιση ήταν στην τηλεοπτική σειρά «Λόλα»), φέτος ασχολείται ταυτόχρονα με την κωμωδία και το δράμα κάτι που όπως εξομολογείται τη συναρπάζει:

«Η κομεντί είναι ένα είδος που αγαπώ πάρα πολύ! Είναι το πιο δύσκολο, γιατί δεν είναι κάτι ακραία κωμικό, είναι ένα είδος όπου οι ήρωες είναι αληθινοί, οι καταστάσεις είναι αληθινές. Οι ήρωες βιώνουν τις δυσκολίες της ζωής, αλλά διατηρούν τη σκέψη ότι όλα περνάνε και όλα μπορούν να έχουν ένα αίσιο τέλος, κι αυτό είναι ένα πολύ όμορφο στοιχείο».

Με την εμπειρία που έχω αποκτήσει σαν ηθοποιός μπορώ να μεταφέρομαι από τη μια κατάσταση στην άλλη, κι αυτό είναι πολύ ωραίο γιατί φεύγοντας από ένα βαρύ δράμα στο θέατρο, έρχομαι εδώ και θυμάμαι ξανά ότι η ζωή είναι όμορφη και λαμπερή, όπως σε μια κομεντί».

Με το συμπρωταγωνιστή της Ρένο Χαραλαμπίδη στα γυρίσματα της σειράς

Και ο άντρας των ονείρων μας; Υπάρχει τελικά;

«Νομίζω ότι υπάρχει ο άντρας της ζωής μας. Τα όνειρά μας πολλές φορές δεν αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα και κυρίως δεν αντιπροσωπεύουν τις δικές μας βαθύτερες ανάγκες. Πολλές φορές αυτό που νομίζουμε ότι θέλουμε προέρχεται από επιρροές άλλων, αλλά και από το ρομαντισμό της λογοτεχνίας ή του σινεμά, και δεν είναι αυτό που πραγματικά έχουμε ανάγκη.

Ο άντρας της ζωής μας δεν είναι ο πρίγκιπας του παραμυθιού που θα λύσει μαγικά όλα μας τα προβλήματα, αλλά ο σύντροφος που θα μας ωριμάσει και θα μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε τον αληθινό μας εαυτό, ώστε μετά να είμαστε σε θέση εμείς να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες».

Στη σειρά, υποδύεται μια γυναίκα πολύ δυναμική και σνομπ. Ωστόσο, όπως χαρακτηριστικά μας είπε, έχουν κάποια κοινά στοιχεία:

«Η Έλλη είναι μια πάρα πολύ δυναμική γυναίκα, που πιστεύει πως ό,τι κάνει είναι 100% σωστό. Εγώ δεν υπήρξα ποτέ τόσο δυναμική και τόσο απόλυτη! Ωστόσο η Έλλη έχει ένα στοιχείο που με βοήθησε να την πλησιάσω γιατί το έχω κι εγώ στο χαρακτήρα μου: πίσω από όλο αυτό το δυναμισμό, η Έλλη είναι ένα παιδί, ένα κοριτσάκι!

Με το συμπρωταγωνιστή της Ρένο Χαραλαμπίδη στα γυρίσματα της σειράς

Γι΄ αυτό και στην πορεία της σειράς θα τη δούμε να αλλάζει και να ανοίγεται σε ένα τρόπο ζωής πιο ουσιαστικό, ειδικά όταν ερωτεύεται το Ντίνο (τον υποδύεται ο Ρένος Χαραλαμπίδης). Ο ενθουσιασμός που έχει η ‘Έλλη για τη ζωή είναι κάτι πολύ όμορφο και είναι αυτό ακριβώς που με γοητεύει κι εμένα αλλά και κάτι που αποπνέει όλη η υπόθεση της σειράς».

Η ώρα περνά, η άνω τελεία πρέπει να γίνει τελεία και η κυρία Ανδριανού να επιστρέψει εκεί που ανήκει, στα φώτα!

 

Της Σοφίας Γαλάνη

(s.galani@star.gr)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top