Βικτώρια Χαλκίτη: «Έκανα 6-7 εξωσωματικές. Ταλαιπωρήθηκα 8 χρόνια»

Η on air συγκίνηση για τον θάνατο της μητέρας της

Η Βικτώρια Χαλκίτη προσπάθησε πολύ και κατάφερε να κάνει ένα μεγάλο της όνειρο πραγματικότητα. Έγινε μαμά και πλέον είναι συνεχώς δίπλα στον 4χρονο γιο της, Φίλιππο.

Η Βικτώρια Χαλκίτη με τον σύζυγό της

Η Βικτώρια Χαλκίτη με τον σύζυγό της

«Όταν ήμουν έγκυος περίμενα πώς και πώς να τον γνωρίσω. Είναι ένα αίσθημα που δεν περιγράφεται. Είμαι όλη μέρα με τον μικρό και τραγουδάω και εκείνος μου λέει “Σταμάτα να τραγουδάς”. Ο σύζυγος μου με βοηθά πολύ σε όλα. Είμαστε ένα», είπε με ένα πλατύ χαμόγελα στην Όλγα Λαφαζάνη και την κάμερα του «Happy Day».

Στη συνέχεια, η ευτυχισμένη πλέον μαμά μίλησε για τη δύσκολη περίοδο της ζωής της, τότε που έκανε εξωσωματικές προκειμένου να καταφέρει να φέρει στον κόσμο ένα παιδάκι. «Ο Φίλιππος δε θέλει αδελφάκι και ευτυχώς γιατί είναι δύσκολο και δε γίνεται. Έκανα 6-7 εξωσωματικές. Ταλαιπωρήθηκα 8 χρόνια. Θέλω να πω σε κάθε γυναίκα που παλεύει να κάνει παιδί να μην τα παρατήσει ποτέ. Ο επιμένων νικά».

Λίγο πριν το κλείσιμο της συνέντευξης αναφέρθηκε και στον θάνατο της αγαπημένης της μητέρας, αλλά ποιος είναι ο μεγάλος της καημός. «Γιατί έφυγες; Θα ήθελα να είσαι εδώ να γνωρίσεις τον Φίλιππο. Αυτός είναι ο μεγάλος καημός μου. Θα ήθελα να είναι εδώ να γνωρίσει τον Φίλιππο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top