Έλληνας σχεδιαστής: «Η μητέρα μου πάσχει από ALS - Έχει φτάσει 40 κιλά!»

Η κατάστασή της επιδεινώθηκε στην καραντίνα

Μια από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής του περνάει ο Βασίλειος Κωστέτσος, αφού όπως αποκάλυψε η μητέρα του υποφέρει από σοβαρή ασθένεια.

Βασίλειος Κωστέτσος: Η συγκινητική φωτογραφία με τον Μιχάλη Ασλάνη

Όπως είπε στην εφημερίδα «On Time», η αγαπημένη του μητέρα πάσχει από ALS (Αμυοτροφική Πλευρική Σκλήρυνση), την ασθένεια που είχε και ο Στίβεν Χόκινγκ. Πρόκειται για μια πολύ σοβαρή νευρολογική πάθηση που προκαλεί μυϊκή αδυναμία, αναπηρία και τελικά θάνατο.

Βασίλειος Κωστέτσος

Η μητέρα του σχεδιαστή μόδας είναι καθηλωμένη στο σπίτι με σοβαρά κινητικά προβλήματα και δεν μπορεί ούτε να φάει, με τον ίδιο και την αδερφή του να είναι συνεχώς στο πλευρό της.

Ακόμα, ο σχεδιαστής είπε ότι οι γιατροί δεν ήξεραν τι είχε, αφού την πήγε σε δύο νοσοκομεία και της έκαναν λάθος διάγνωση. «Ήταν απαράδεκτη η συμπεριφορά τους. Εγώ πριν τρία χρόνια την πήγα για εξετάσεις γιατί άρχισε ανάποδα σε εμάς. Ξεκίνησε από τη φωνή κι όχι από το περπάτημα. Δεν μπορούσε να μιλήσει, να φάει. Μας είπαν πως είναι κάποια μικρά εγκεφαλικά, να πάρει χάπια και εντάξει... Ο καιρός περνούσε και δεν μπορούσε να καταπιεί» είπε. 

Στον Βασίλειο Κωστέτσο παραχωρήθηκε για πρώτη φορά το Ηρώδειο για επίδειξη μόδας!

«Στις 11 Μάϊου, μετά την καραντίνα, όπου δεν την βλέπαμε, αλλά της μιλούσαμε από μακριά και μας έλεγε πως είναι καλά για να μη μας στεναχωρήσει, πάθαμε σοκ. Την είδαμε γιατί ήταν 40 κιλά γιατί δεν μπορούσε να φάει… τώρα της έχουν βάλει σωλήνα στο στομάχι… Δεν μας είπε κάτι για να μη μας στεναχωρήσει» συμπλήρωσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top