Βασίλειος Κωστέτσος: Η συγκινητική φωτογραφία με τον Μιχάλη Ασλάνη

Τι δημοσίευσε στα social media o γνωστός σχεδιαστής

Βασίλειος Κωστέτσος
O Βασίλης Κωστέτσος φτιάχνει φανουρόπιτα

7 χρόνια πέρασαν από την ημέρα που όλη η Ελλάδα πάγωσε στην είδηση πως ο γνωστός σχεδιαστής μόδας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Κολωνάκι. Οι φίλοι του δεν τον ξέχασαν και ανάμεσα σε αυτούς ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Συγκινημένος ο Κωστέτσος: Έκανε επίδειξη μόδας στο Ηρώδειο την ώρα που η υπόθεση του BBC για το Σούνιο παραμένει ανοιχτή!

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας δημοσίευσε την τελευταία κοινή φωτογραφία του με τον Μιχάλη Ασλάνη προτού εκείνος φύγει από τη ζωή και έγραψε τα πιο γλυκά κι αληθινά λόγια στη μνήμη του!

«Με τον αγαπημένο μου Μιχάλη στην τελευταία φωτό μαζί Με γνώριζε και με συμβούλευε από μικρό παιδί στα πρώτα μου βήματα στον χώρο της Μόδας Τον γνωρίζαμε και τον αγαπούσαμε οικογενειακώς και ήταν σαν συγγενής μας! Πολλές αναμνήσεις από το εξωτερικό από ξέφρενα γκλάμορους βράδια αλλά και απο ρεβεγιόν στο σπιτι μου... ευτυχώς Μιχάλη μου δεν έχεις να χάσεις τίποτα απολύτως απο την εξέλιξη της Μόδας στην Ελλάδα πλέον… Δυστυχώς στην Ελλάδα….οι Σχεδιαστές Μόδας είναι μόνο ουσιαστικά celebrities….με το που φεύγουν απο την ζωή τελειώνει και ότι έχουν δημιουργήσει σαν brand…ο οίκος και η καριέρα κλείνει μαζί με αυτούς! Δεν υπάρχει συνέχεια»…

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Με τον αγαπημένο μου Μιχάλη στην τελευταία φωτό μαζί!🌀🕊🌀 Με γνώριζε και με συμβούλευε απο μικρό παιδί στα πρώτα μου βήματα στον χώρο της ΜόδαςΤον γνωρίζαμε και τον αγαπούσαμε οικογενειακώς και ήταν σαν συγγενής μας! Πολλές αναμνήσεις απο το εξωτερικό απο ξέφρενα γκλάμορους βράδια αλλά και απο ρεβεγιόν στο σπιτι μου.. ευτυχώς Μιχάλη μου δεν έχεις να χάσεις τίποτα απολύτως απο την εξέλιξη της Μόδας στην Ελλάδα πλέον... Δυστυχώς στην Ελλάδα....οι Σχεδιαστές Μόδας είναι μόνο ουσιαστικά celebrities....με το που φεύγουν απο την ζωή τελειώνει και ότι έχουν δημιουργήσει σαν brand...ο οίκος και η καριέρα κλείνει μαζί με αυτούς! Δεν υπάρχει συνέχεια.... #mihalisaslanis

A post shared by Vassilios Kostetsos (@vassilioskostetsos) on

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top