Στον Βασίλειο Κωστέτσο παραχωρήθηκε για πρώτη φορά το Ηρώδειο για επίδειξη μόδας!

Την επίδειξη θα συνοδεύσει η μουσική της Μαρίας Κάλλας

Για πρώτη φορά θα γίνει στον προαύλιο χώρο του Ηρωδείου επίδειξη μόδας, αφού το Κεντρικό Αρχαιολογικό συμβούλιο έδωσε την σχετική άδεια.

Η λιτή και ταυτόχρονα εκθαμβωτική εμφάνιση του μοντέλου έκανε τους αρχαιολόγους να πουν για πρώτη φορά το μεγάλο «Ναι» στον Βασίλειο Κωστέτσο και σε επίδειξη υψηλής ραπτικής…

Συνολικά,   40 μοντέλα φορώντας τις δημιουργίες του Βασίλειου Κωστέτσου θα περπατήσουν για 20 λεπτά στην πλατεία μπροστά απ' το Ηρώδειο και καθ’όλη τη διάρκεια της επίδειξης θα ακούγεται από τα ηχεία Μαρία Κάλλας».

«Τα μοντέλα θα περπατήσουν από εκεί που έρχονται τώρα οι τουρίστες δείχνει κλπ., δεν θα βάλω τίποτα καμία εξέδρα θέλω το τοπίο όπως ακριβώς είναι , δεν θέλω να πειράξω τίποτα από το χώρο», δήλωσε ο διάσημος σχεδιαστής.

Η πλατεία του Ηρωδείου είχε προσφερθεί και στον Γκούτσι αντί του Παρθενώνα, αλλά αρνήθηκε, ενώ πριν 1 μήνα είχε παραχωρηθεί και στον Οικο "zeus and dione" της Μαρέβας Μητσοτάκη, αλλά επίσης τελικά αρνήθηκε.

«Ο προαύλιος  χώρος του Ηρωδείου μπορεί να δίνεται κατά περίπτωση και όχι πολύ συχνά. Θα δούμε εξάλλου πώς θα είναι το αποτέλεσμα της δράσης», είπε η Γενική Γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού και Πρόεδρος του ΚΑΣ, Μαρία Βλαζάκη.

Το 1991 ο Κωστέτσος που τον αποκαλούσαν Versace της Ελλάδας φωτογράφησε στο προαύλιο του Ηρωδείου τα σούπερ model Naomi Campbell, Christy Turlington και Linda Evangelista. Η επίδειξη θα έχει 200 προσκεκλημένους, από τον χώρο της μόδας των media και της πολιτικής.

 

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top