Ανδρέας Μικρούτσικος: «Πέθανα και επανήλθα, νιώθω τυχερός που ζω»

Τι αποκάλυψε ο γνωστός παρουσιαστής σε συνέντευξή του

Άλλη πρόσφατη συνέντευξη του Ανδρέα Μικρούτσικου. 

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και τη δημοσιογράφο Μαρία Κολλιάτσα και μίλησε μεταξύ άλλων για την τηλεοπτική επιστροφή του μέσα από το Big Brother, την περιπέτεια της υγείας του αλλά και το πώς τον έσωσε ο γιος του.

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Αν δεν με περίμεναν να με διασωληνώσουν....»

«Μετά την περιπέτεια της υγείας μου, που απέδρασα από τον παράδεισο ή την κόλαση, δε θυμάμαι πώς ήταν τα χρώματα και τα αρώματα επειδή απέδρασα, λοιπόν, και είμαι ένας φυγάς ή μάλλον εκδιωθείς του παραδείσου ή της κολάσεως, θεώρησα ότι είναι ιδιαίτερα προκλητικό έπειτα από τόσα χρόνια φυσιολογικής απουσίας ή αν θες ολοκλήρωσης της τηλεοπτικής μου πορείας, να βγω ξανά στην τηλεόραση. Από τα πράγματα που ποτέ δεν έφυγα ή από την άλλη δεν ήμουν και ποτέ».

«Αλλά στην τηλεόραση ήμουν, έφυγα και ξαφνικά ήρθε πρόταση, με εμένα να έχω ταξιδέψει από το γνωστό πουθενά. Ε, με το να εμφανιστώ στην τηλεόραση είναι σαν να βγάζω γλώσσα στον χάρο, και είναι σαν να χαιρετώ τη ζωή με ένα χιουμοριστικό τρόπο», δήλωσε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος. 

Όσον αφορά στην πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του, ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε πόσο τυχερός νιώθει που ζει, ενώ περιέγραψε πώς τον έσωσε ο γιος του.

Τα δάκρυα του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον αδελφό του Θάνο 

«Νιώθω τυχερός που ζω. Θέλω να χαρώ την ελαφρότητα της ζωής γιατί πέθανα και ζω ξανά. Θυμάμαι πως ύστερα από 15 ημέρες δειλά έκανα τα πρώτα 300 μέτρα με φοβερή δυσκολία, είχα χάσει πολλά κιλά, είχα χάσει μυϊκό ιστό. Σιγά σιγά συνερχόμουν με πολλά χάπια για την αποθεραπεία. Δεν έκανα σκέψεις, είχα πιο έντονη την ανάγκη να επιβιώσω. Πέθανα και επανήλθα. Αυτό από μόνο του δημιουργεί την ανάγκη να μην βαρύνω τίποτα, καμία κατάσταση. Αλλά σε επίπεδο καθημερινότητας νιώθω ευγνωμοσύνη απέναντι σε κάποιους ανθρώπους, γιατί τους οφείλω τη ζωή μου».

«Οφείλω τη ζωή μου στο γιο μου. Αν ο Στέργιος δεν αντιδρούσε με αυτό τον τρόπο που το έκανε, δε θα προλάβαινα. Τη ζωή μου τη χρωστάω στον Στέργιο. Έφτασε χαράματα, σε χρόνο ρεκόρ και έχοντας ειδοποιήσει τα παιδιά του 166 με πήγαν στο Ιπποκράτειο, όπου στην αυλή της εισόδου με περίμεναν ο καθηγητής καρδιολογίας με την ομάδα του», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος. 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top